zondag, juli 3, 2022
HomeZaterdagDerde klasseVoorschoten'97 (zo) zet goede reeks niet voort

Voorschoten’97 (zo) zet goede reeks niet voort

-

Derde klasse A (zondag)- Voorschoten’97 was sterk onderweg naar de tweede plaats, maar werd gisteravond een halt toegeroepen door SEP. In Delft won de thuisploeg met 2-0. Door dit negatieve resultaat bleef Voorschoten’97 derde op de ranglijst en liggen er nog wel kansen in de strijd om de periodetitel.

Middenvelder Bennie Hogewoning: ,,We hadden net als SEP moeite met het natuurgras. Het werd daardoor geen hoogstaand duel. Ik denk dat we in de eerste helft het overwicht hadden, maar we creëerden te weinig grote kansen. Na de pauze kwamen we al snel met 1-0 achter na een te korte terugspeelbal. Vervolgens werd het er bij ons niet beter op en moesten we het vooral hebben van afstandsschoten en mogelijkheden uit standaardsituaties. De 2-0 kwam voort uit een lange bal die verlengd werd. Daarmee was het wel gedaan voor ons.”

Trainer Denis Luhulima: ,,We waren heer en meester in de eerste helft en daarin had het moeten gebeuren. Het is jammer dat we onszelf vervolgens nog meer in de problemen brachten met dat foutje van Wouter Adriaanse. SEP deed niets meer en wij konden niet veel meer. Doodzonde gezien de ranglijst. De avond werd nog zuurder met het snelle uitvallen van Glenn Mulder. En daarna is Melle Rekvelt er nog uitgetrapt dus we kunnen niet stellen dat het onze avond was. We gaan nu op naar ODB, een ploeg die bij ons in de buurt staat. De belangen van dat duel zijn groot. We hebben succes nog in eigen hand.”

Basisopstelling Voorchoten’97: Van der Mijn, Van der Wijngaard, Van der Born, Mulder, Adriaanse, Rebergen, Vijlbrief, Hogewoning, Rekvelt, Van der Maas, Ton.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read