dinsdag, april 23, 2024
HomeBekerMeerburg met opgeheven hoofd uit bekertoernooi

Meerburg met opgeheven hoofd uit bekertoernooi

-

Districtsbeker- Meerburg is gisteravond uitgeschakeld in dit toernooi. De vierdeklasser moest het afleggen tegen eersteklasser Den Hoorn. De Rijndijkers verloren met 3-1, maar gaven wel een visitekaartje af tegen de drie klassen hoger spelende opponent.

Trainer Jelle Korbee: ,,We speelden wat meer verdedigend omdat je natuurlijk geen open huis wilt houden tegen zo’n tegenstander. We misten andermaal nog veel jongens, zeker in aanvallend opzicht. Toch heeft de ploeg het prima gedaan en we haalden zelfs met 0-0 de rust. Een minuut of twaalf na de pauze kopten zij contra de 1-0 binnen. Met nog twintig minuten op de klok werd het 2-0 en het pijpje leek leeg bij ons. Desalniettemin knokten we ons nog terug tot 2-1 (Julian van Haaster). Pas in blessuretijd, toen we al even bezig waren om meer risico’s te nemen, werd het 3-1 en toen pas was het echt gedaan. Ik kan niet anders dan tevreden zijn met wat we gebracht hebben. Jammer dat dit avontuur erop zit, maar nu kan wel de focus naar de spannende competitie.”