donderdag, april 25, 2024
HomeTrainerscarrouselNieuwe trainer voor VV Woubrugge bekend

Nieuwe trainer voor VV Woubrugge bekend

-

Willem Lok is met ingang van 1 juli 2022 hoofdtrainer van vv Woubrugge. De in Alphen aan de Rijn woonachtige trainer neemt de nodige ervaring met zich mee in diverse functies. Zo was hij eerder trainer bij regioclubs als Floreant en Gouderak. Daarna vervulde hij als hoofdtrainer een dubbel rol bij de twee studentenverenigingen van de Technische Universiteit in Delft, Ariston ’80 (op zaterdag) en Taurus (op zondag). Zijn laatste club was WDS uit Driebruggen. Na een sabbatical lonkt nu de uitdaging in Woubrugge.

Hij voetbalde zelf in de jeugd bij SC Emmeloord en PEC Zwolle en als senior o.a. twee jaar in Zwitserland, in Lelystad en weer in Emmeloord, zijn geboorteplaats. Hij werkte vervolgens als trainer/coach bij SC Emmeloord en daarna VV Steenwijk. Echte dorpsclubs waar hij zich thuis bij voelt. De no-nonsense houding spreekt hem erg aan. Circa 15 jaar geleden verhuisde Willem voor “de liefde” naar de Randstad. Hij omschrijft zichzelf als een trainer die spelers en het team beter wil maken. ,,Dat moet gepaard gaan met attractief spel, gericht op balbezit om vanuit die situatie zo snel mogelijk bij het doel van de tegenstander uit te komen. Als je de bal niet hebt, moet je hem zo snel mogelijk veroveren. Dat is het leukst om te doen als speler en naar te kijken als toeschouwer.”

Wij wensen Willem de en spelersgroep (herenselectie) van v.v.Woubrugge een succesvolle samenwerking, waar plezier en passie hand in hand gaan met ambitie en ontwikkeling.

Algemeen Bestuur vv Woubrugge

Must Read