HomeZaterdagVierde klasseWoubrugge loopt al snel achter de feiten aan bij BSC'68

Woubrugge loopt al snel achter de feiten aan bij BSC’68

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Woubrugge neemt na drie speeldagen de laatste plaats in. Na een ruime nederlaag tegen Roodenburg (0-4) volgde een nipte verliespartij tegen LSVV’70. Op speeldag drie was BSC’68 te sterk voor de ploeg van Willem Lok. In Benthuizen werd het 4-0.

Lok: ,,Het was ons gisteren niet gegeven om tegen deze goede ploeg er een wedstrijd van te maken, mede door diverse onbegrijpelijke beslissingen van de scheidsrechter. Het was na 11 minuten al voorbij; 2-0 na twee buitenspeldoelpunten. Voor rust maakten zij er ook nog 3-0 van. Vlak na rust moesten wij een penalty krijgen, maar die werd ons niet gegund en daarmee was de fut er wel uit om nog terug te komen in deze wedstrijd. Een minuut of tien voor tijd werd het nog 4-0. Geen bijzonderheden verder, maar wel paar gele kaarten. Uiteindelijk terecht verloren van een betere ploeg, maar toch ook wel een beetje als dit, dan dat. Uithuilen en opnieuw beginnen. Het wordt tijd dat we zelf ook eens gaan scoren.”

Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl