vrijdag, maart 29, 2024
HomeZaterdagVierde klasseWoubrugge na nieuwe nederlaag verder in de problemen

Woubrugge na nieuwe nederlaag verder in de problemen

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Woubrugge speelde dinsdagavond de inhaalwedstrijd bij Koudekerk. Deze ontmoeting werd weliswaar verloren, maar het vertoonde spel  tegen het sterker geachte Koudekerk gaf de formatie van Barry Buntsma het vertrouwen dat dit weekend een resultaat bij middenmoter SJC beslist mogelijk zou moeten zijn. De kustploeg bleek echter met 1-0 te sterk voor de Woubruggenaren die door deze nederlaag afzakten naar de 11e plaats, een klassering die in de eindrangschikking degradatie naar de nieuw te vormen vijfde klasse zou betekenen.

SJC kwam in het winderige Noordwijk vlak voor rust op voorsprong via Jan Altena, waardoor de bezoekers in de tweede helft  gedwongen waren om volle bak op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Ondanks enkele kansjes slaagde Woubrugge er niet in om het Noordwijkse net te vinden, waardoor de tweede nederlaag binnen enkele dagen een feit was. Woubrugge-speler Kelvin Hoogendoorn, recent terug van een zware kruisbandblessure, besefte na afloop van het treffen dat het de hoogste tijd is dat zijn ploeg punten gaat pakken.

,,Het is zuur dat we verliezen, maar we hebben nog alles in eigen hand. We spelen nog tegen onze concurrenten Football Factory, Bernardus, LSVV’70 en MMO. Vooral de wedstrijd tegen MMO van komende zaterdag is een bijzondere. Het is toch een wedstrijd tegen de buren en die wil je sowieso winnen. Daarnaast hebben we nog wat goed te maken voor de verloren uitwedstrijd, dus alle reden om te zorgen dat de punten in eigen huis blijven. Het gaat gelukkig goed met mijn knie en het is fijn om weer lekker te kunnen ballen. Nee, ik durf niet te zeggen welke ploegen gaan degraderen, maar Woubrugge zal daar in ieder geval niet tussen zitten’’, aldus de strijdvaardige oud-Alphia-speler tot besluit.

SJC – Woubrugge 1-0(1-0). 43. Altena 1-0.

Basisopstelling Woubrugge: Kneulman, Verhoef, B. van de Geijn, Veltman, Bandt, Gorter, Van de Doef,  Hoogendoorn, Van Rijn, R. Buntsma, H. Buntsma.

Must Read