HomeVierde klasseWoubruggeWoubrugge komt net tekort tegen Nicolaas Boys (2-3)

Woubrugge komt net tekort tegen Nicolaas Boys (2-3)

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Na de eerste puntwinst van vorige week tegen Kickers’69 was Woubrugge in de thuiswedstrijd tegen Nicolaas Boys opnieuw dichtbij een resultaat. De formatie van Willem Lok perste er in de eindfase van het duel tegen de Nieuwveners nog een slotoffensief uit, maar dit keer werden de inspanningen van de gastheren niet beloond (2-3).

Woubrugge-speler Kelvin Hoogendoorn blikte terug op de wedstrijd. ,,Het was voor ons in het eerste kwartier even zoeken en we hadden vooral in het begin wat moeite met hun manier van spelen. Na een kwartier spelen kwamen we door een communicatiefout in onze verdediging op achterstand en niet veel later viel ook de 0-2. Vlak voor rust kwamen we via een benutte penalty van mijzelf op 1-2 en met die stand gingen we ook de rust in. In de tweede helft gingen  we vol voor de  2-2, maar door opnieuw  een verdedigingsfout van ons werd het 1-3. De ingevallen Tim van der Doef zorgde vijf minuten voor  tijd voor de 2-3, maar helaas hadden we daarna te weinig tijd voor de gelijkmaker. We zitten in de hoek waar de klappen vallen, maar ik zie echt een stijgende lijn in ons spel. We kregen na afloop ook de complimenten van de tegenstander. Ik weet dat je daar niet veel voor koopt, maar het is voor mij wel een bevestiging dat we op de goede weg zijn en dat uiteindelijk een plek in de middenmoot mogelijk moet zijn. Wat ik verwacht van de volgende wedstrijd, uit tegen SJC? Noteer maar dat die drie punten voor ons zijn”, keek de middenvelder optimistisch vooruit.

Woubrugge – Nicolaas Boys 2-3 (1-2) 20. Nicolaas Boys 0-1, 32. Nicolaas Boys 0-2, 36.   Hoogendoorn 1-2, 54. Nicolaas Boys 1-3, 85.Van der Doef 2-3.

Basisopstelling Woubrugge: Kneulman, Hoogendoorn, Peters, Twan van de Geijn, De Groot, Bob van de Geijn, Veltman, Van Rijn, Brandt, Rolfes, Gorter.