zaterdag, april 20, 2024
HomeBusiness Soccer EventBusiness Soccer Event 2023: inschrijven vanaf NU mogelijk

Business Soccer Event 2023: inschrijven vanaf NU mogelijk

-

12 mei 2023. Mogelijk een dag voor uw bedrijf om naar uit te kijken. Waarom is dan de vraag. Kort geleden zijn KWIK Events & Relatiemarketing en Leidenamateurvoetbal.nl (LAV) benaderd om een Business Soccer Event te organiseren. Na ampel beraad besloten de partijen om samen op te trekken om het verzoek van een groot concern in Leiden gestalte te geven. Trudy Kwik was een van de grondleggers voorheen van een toernooi voor bedrijven (landelijk en lokaal) en dat was destijds, in de jaren 2011 en 2012, een groot succes. Niet toevallig dus dat deze duizendpoot benaderd werd om de handschoen weer op te pakken. LAV is al jaren een begrip in de regio, mede door de steun van uiteenlopende bedrijven die het regionale voetbal een warm hart toedragen.

Het Business Soccer Event vindt plaats op vrijdag 12 mei op het sportcomplex van Lugdunum in Leiden. Vanaf 15:30 uur is de inloop en een uur later gaat de bal rollen op diverse veldjes. Om 19.00 uur wordt het sportieve gedeelte gevolgd door de prijsuitreiking en vanaf 19:30 uur is het tijd voor de BBQ en een avond waarbij vertier, netwerk en verbintenis samen zullen gaan. Om uiterlijk 00.00 is het tijd om huiswaarts te keren met een gevoel van ‘dat willen we elk jaar wel’. Dat treft, want de organisatie wil er een traditie van maken.

Vanaf heden kunnen geïnteresseerde bedrijven zich aanmelden via info@kwik.eu. U ontvangt dan een aanmeldformulier waarop u tevens de prijzen voor deelname kunt zien. Ruimschoots voor de genoemde datum worden andere wetenswaardigheden gedeeld. Een team bestaat minimaal uit vijf spelers (m/v) bestaande uit een doelman/vrouw en vier veldspelers. Het is zinvol om meer spelers in te schrijven om te kunnen rouleren en nog meer medewerkers zo plezier te kunnen laten beleven die dag. Het is eventueel geoorloofd om enkele gastspelers in te schrijven, echter niet van het niveau Lionel Messi. Er worden vooraf enkele spelregels gedeeld waarbij het uitganspunt is om te komen tot een sportief toernooi waarbij we uiteraard blessures willen voorkomen.

Inschrijven kan tot 1 april 2023, maar hoe eerder hoe beter. Want VOL=VOL gezien de mogelijkheden op de accommodatie. De organisatie ziet uw aanmelding met plezier tegemoet. Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken waarbij uw medewerkers zich even kunnen ontspannen en waarbij er mogelijk mooie nieuwe contacten ontstaan.

Voor meer informatie:

KWIK Events & Relatiemarketing: Trudy Kwik (info@kwik.eu)

LAV: Hennie Kanbier, Remco Mentink (redactie@leidenamateurvoetbal.nl )

INSCHRIJFFORMULIER

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5HI3mpqX3hAP8_8dzs3qZTUPN66zAHS_uf2UyxX32ZWT2tw/viewform

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read