maandag, maart 27, 2023
HomeInterviews algemeenTrudy’s vrouwenhoek met Linda van Tol (verzorgster, bestuurslid en meer bij MMO)

Trudy’s vrouwenhoek met Linda van Tol (verzorgster, bestuurslid en meer bij MMO)

-

Het is weer de hoogste tijd voor Trudy Kwik met ‘Trudy’s Vrouwenhoek’. Met deze nieuwe stap beoogt LAV meer aandacht te besteden aan het vrouwenvoetbal waarnaar steeds meer vraag is. Trudy is een duizendpoot en nauwelijks te stoppen. De samenwerking is dan ook vrijwel meer dan logisch.

Trudy gaat in gesprek met voetbalsters, trainsters, vrouwelijke bestuursleden, de vrouw achter en ga zo maar door. Vandaag de vijfde bijdrage van Trudy waarbij onze redactie wel doortelt waar we gebleven waren namelijk. Nu dus nummer 19 met dank aan Trudy! Beluister het een-tweetje met niemand minder dan Linda van Tol. De podcast is onlangs opgenomen. Waarom Linda van Tol? Om zoveel redenen, maar vooral omdat zij terecht werd voorgedragen door een niet nader te benoemen speler!

,,Wij hebben bij MMO Linda van Tol lopen en het zou erg leuk zijn als zij voor de vrouwenhoek in aanmerking komt. Ze zit in het hoofdbestuur, doet veel namens de jeugdcommissie, draait kantinediensten, is 3 dagen in de week verzorgster bij MMO 1 en ik mis nog wat taken, maar ze cijfert zichzelf altijd weg voor anderen. Ze wordt dan ook regelmatig ‘moeder Linda’ genoemd, omdat ze altijd voor iedereen klaar staat en naar iedereen omkijkt etc.” Tja, dan heb je als redactie geen keus meer. Ga er gerust lekker voor zitten.

 

 

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read