vrijdag, september 29, 2023
HomeDerde klasseROAC (zo)Voorbeschouwing tweede klasse B, zondag 30 april

Voorbeschouwing tweede klasse B, zondag 30 april

-

ROAC-ZSGOWMS

Fraai was de overwinning van ROAC niet te noemen, maar niemand in Rijpwetering maalde daarom: de drie punten waren binnen en daar ging het nou net om. Het gat naar een veilige achtste plaats is nog steeds groot en eigenlijk is het zinvoller om van week tot week te kijken en eindelijk een paar wedstrijden op rij te winnen. ZSGOWMS, Zonder Samenspel Geen Overwinning/Wilskracht Maakt Sterk zou er dan in De Rip aan moeten geloven. Uit eindigde de ontmoeting in een voor ROAC niet onbekende uitslag van 0-0. Daar moet de thuisploeg dit keer geen genoegen mee nemen. Gemakkelijk zal dat niet worden, de tegenstander heeft met 62 doelpunten het meest gescoord uit deze klasse en dat de Amsterdammers derde staan zegt wel genoeg. Mouwen opstropen, broek nog eens ophijsen en gaan als de brandweer om het maar eens plastisch te zeggen.

Overige wedstrijden: KDO-Sporting’70, Sporting Martinus-RODA’23, Hooglanderveen-SCPB’22, DCG-Soest, DIOS-Altior, DSOV-VVZA.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read