donderdag, maart 23, 2023
HomeTweede klasseROAC (zo)Voorbeschouwing tweede klasse B, zondag

Voorbeschouwing tweede klasse B, zondag

-

DSOV-SV ROAC

Voor de liefhebbers en aanhangers van ROAC: reis uw ploeg niet op zondag achterna, want de wedstrijd wordt op zaterdag 18 maart (aanvang 19.00 uur) gespeeld!

Voor de vijfde keer dit seizoen kende een wedstrijd van ROAC een brilstand als eindstand. Tegen het laaggeplaatste KDO kon de bal alle kanten opvallen, maar er werd niet gescoord. Wellicht geeft dit ene puntje de Rippers, na een reeks nederlagen, wat vertrouwen als de taxibusjes aanstaande zaterdag naar Vijfhuizen afreizen om de strijd aan te gaan met thuisclub DSOV. Na de heenwedstrijd, welke in 2-2 eindigde, was de derde helft zo gezellig dat dit in de terugwedstrijd minimaal geëvenaard dient te worden. Winst voor de ploeg van Bart Jansen betekent stuivertje wisselen met de komende opponent en dat maakt de derde helft toch wel iets gezelliger. Er was afgelopen week bij de paarshemden ook nog groot transfernieuws: sterkhouder en sluitpost Dammes van der Poel krijgt komend seizoen zijn verdiende overgang naar het warme bad van FC Rijnvogels.

Overige wedstrijden in deze klasse: Sporting’70 – SCPB’22, VVZA – DIOS, Altior – KDO, SO Soest – Hooglanderveen, DCG – Sporting Martinus, ZSGOWMS – Roda’23.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Must Read