vrijdag, april 19, 2024
HomeDerde klasseROAC (zo)Voorbeschouwing tweede klasse B, zondag 22 januari

Voorbeschouwing tweede klasse B, zondag 22 januari

-

ROAC-DIOS

Op twintig november won ROAC voor het laatst. Daarna volgden drie wedstrijden, waarin een punt werd vergaard, maar waarin ROAC er ook niet in slaagde te scoren. ‘Als je niet scoort kun je ook niet winnen’, van wie is deze uitspraak ook al weer? De Ripse aanvallers krijgen zondag vermoedelijk de kans om revanche te nemen. DIOS staat laatste en kreeg uit elf wedstrijden al 29 doelpunten om de oren. Uit deze droge feiten moet ROAC toch moed putten om weer eens te zegevieren zou men zeggen. Dat ROAC wel degelijk kan scoren bleek onder meer uit de 1-4 zege eerder bij KDO. De ploeg van Bart Jansen staat na elf duels zevende met drie punten voorsprong op de eerste gevarenplek. Aan de andere kant staan de paarswitten ook pas op zes punten van de huidige nummer twee. Het kan dus nog zeker alle kanten op.

Overige wedstrijden:  Sporting Martinus-Hooglanderveen, Soest-Sporting’70, KDO-SCPD’22, DSOV-RODA’23, DCG-ZSGOWMS, Altior-VVZA.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read