zaterdag, december 9, 2023
HomeSponsoringWijnkoperij Henri Bloem, ING Bank en Dekker Warmond nieuwe businessclubpartners voor LAV

Wijnkoperij Henri Bloem, ING Bank en Dekker Warmond nieuwe businessclubpartners voor LAV

-

Er zijn van die dagen of weken dat de zon continue lijkt te schijnen. Onze redactie werd tot drie keer achtereen in korte tijd blij gemaakt met drie nieuwe aanmeldingen voor onze businessclub. Drie nieuwe partners die wij van harte welkom heten en die ons werk mede mogelijk maken. Vanzelfsprekend gaan de drie partijen binnenkort volop aandacht krijgen als Sponsor van de Maand, maar we stellen de drie partijen graag even voor ter kennismaking. Eigenlijk niet nodig want het zijn bekenden in deze regio en daarbuiten, maar wij delen onze trots op zijn tijd best graag..

Over wijnhandel Henri Bloem Leiden

De eigenaar van Henri Bloem Leiden, Ernst ten Haaf, kreeg van zijn vader de liefde voor wijn mee door tijdens vakanties in mediterrane landen kleine glaasjes wijn bij het avondeten te proberen. Deze wijnliefde gaat uiteindelijk terug tot aan zijn betovergrootvader die rond 1890 als telegrafist werkzaam was voor de overheid van de Zuid-Afrikaanse Republiek. Uit die tijd stamt ook de eerste foto uit het familiearchief met een zichtbaar van wijn genietend familielid. Ernst zijn liefde voor wijn is groot en het is zijn passie om met  klanten ervaringen en interesses te delen. Op deze wijze kunt u de beste wijnkeuze maken.

Het assortiment van wijnwinkel Henri Bloem Leiden

U vindt in onze sfeervolle wijnwinkel een enorm aanbod Franse wijnen, Italiaanse wijnen, Duitse wijnen, Spaanse wijnen, Oostenrijkse wijnen en wijnen uit de Nieuwe Wereld. U heeft bij slijterij Henri Bloem keuze uit wijnen voor ieder moment. We zijn bijvoorbeeld specialist in Bordeaux en Bourgogne wijnen.

Wijncursussen en proeverijen

In onze wijnwinkel worden de wijncursussen en themaproeverijengegeven door ervaren docenten die vinoloog zijn. Cursussen zijn te volgen op beginners- of gevorderdenniveau. Daarnaast zijn er regelmatig Themaproeverijen, met onderwerpen zoals Spaanse of Italiaanse wijnen, wijn en kaas, Rosé of Bordeaux. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw proeverij op maat samen te stellen. In overleg is veel mogelijk….van een Beaujolais primeur party tot een rieslingproeverij….neem gerust contact op (leiden@henribloem.nl).  Bekijk met regelmaat de agenda op www.kaaftenhaaf.nl  om op de hoogte te blijven van het aanbod.

De ING is met ruim 8,9 miljoen rekeninghouders een van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij de ING terecht voor financiële producten op het vlak van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. De betrokkenheid van ING bij het Nederlandse voetbal is diepgeworteld. ING is al sinds 1996 trouwe sponsor van de KNVB én van het Nederlands elftal.

Sinds 1 januari 2010 is ING bovendien hoofdsponsor en shirtsponsor van zowel het Nederlands elftal als alle vertegenwoordigende elftallen, waaronder ook de dames. Lokaal zijn namens ING Leiden & Duin- en Bollenstreek Jaco Heeringa en Rogier Hoeijmans het aanspreekpunt voor Private Wealth en het MKB segment en houden ze (onder meer) kantoor op het Schuttersveld in Leiden. Jaco en Rogier zijn in de regio geen onbekenden in de voetbalwereld en stellen zich binnenkort verder aan jullie voor middels een artikel in ‘sponsor van de maand’ en welke rol zij kunnen spelen voor het ons gezamenlijke netwerk.

WELKOM

Niet alleen onze sportactiviteiten zijn te reserveren, maar….. je kunt ook gezellig blijven hangen voor een goed kop koffie of een welverdiende dorstlesser in Lucky’s Next Door. Ook is de bar bij Lucky’s Bowling open. Kortom, niets staat je in de weg om met familie en/of vrienden iets af te spreken. Voor padel-, tennis- en squashbanen kun je de app Playtomic gebruiken; voor alle overige activiteiten en restaurants verwijzen wij je graag naar onze site om daar online een reservering te plaatsen.

See you soon!

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL CADEAU, MAAR GEEN INSPIRATIE?

U kunt bij ons online een cadeaubon aanschaffen ter waarde van 10, 20 óf 50 euro. Zie: https://portal.nostium.com/reservering/zrnzxbb3oeyp/dekker-warmond

Meer weten? Zie: https://www.dekkerwarmond.nl/

In de komende maanden staan er diverse businessclubuitjes gepland. Heeft uw bedrijf ook interesse om LAV te steunen en u wilt vrijblijvend in gesprek komen om wellicht ook aan te sluiten? Onze deur staat uiteraard open. Interesse kan kenbaar worden gemaakt via redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read