zaterdag, december 9, 2023
HomeTweede klasseForeholteForeholte: Wie wordt de nieuwe hoofdtrainer voor de JO16-1?

Foreholte: Wie wordt de nieuwe hoofdtrainer voor de JO16-1?

-

In het verlengde van de eerdere oproep voor diverse jeugdtrainers, zijn wij in het bijzonder op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de JO16-1!

VV Foreholte is een dynamische vereniging met een actieve jeugdafdeling bestaande uit meer dan 50 jeugdteams. Met ingang van het seizoen 2023/24 zijn wij op zoek naar een trainer voor onze JO16-1 uitkomend op Divisie / Hoofdklasse niveau.

VV Foreholte heeft de ambitie de komende jaren nadrukkelijk te ‘investeren’ in haar jeugdafdeling. Dit doen we door te zorgen voor uitstekende trainings- en wedstrijdfaciliteiten, het samenstellen van enthousiaste en kwalitatief hoge spelersgroepen en het continue opleiden en begeleiden van ambitieuze jeugdtrainers.

Taken:
– Het verzorgen van 2-3 teamtrainingen per week
– Het coachen en begeleiden van het selectieteam op wedstrijddagen
– Het monitoren van de ontwikkeling van de jeugdspelers.
– Samenwerking met Technische Commissie en andere selectie trainers
– Deelname aan periodiek overleg
– Zich confirmeren aan het Technisch Verenigingsplan

Profiel:
– Minimaal in bezit van het UEFA-C / Trainer Coach III diploma
– Affiniteit met de doelgroep en aantoonbare ervaring in het geven van training aan bovenbouw selectieteams op hoofdklasse niveau.
– In staat zijn om spelers te ontwikkelen, enthousiasmeren, stimuleren en motiveren
– Goede communicatieve vaardigheden
– Goede beheersing van de Nederlandse taal

Ben jij deze enthousiaste jeugdtrainer die naast een voetbaltechnische achtergrond ook pedagogisch sterk onderlegd is, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, op trainingsavonden en op zaterdag beschikbaar is en samen met de Technische Commissie wil werken aan het verbeteren van de jeugdopleiding van VV Foreholte, dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Je kunt je interesse kenbaar maken door een mail met CV en begeleidende motivatie te sturen naar technischezaken@foreholte.nl ter attentie van Rob Schrama (Bestuurslid Voetbalzaken).

Must Read