dinsdag, april 23, 2024
HomeVijfde klasseMMOMMO na rust soepel langs THB (2-5)

MMO na rust soepel langs THB (2-5)

-

Vijfde klasse A (zaterdag)- MMO ging afgelopen zaterdag op visite bij THB. De Haarlemse formatie, die volgend seizoen (na 109 jaar!) ophoudt te bestaan, kon voor rust nog redelijk gelijke tred houden met de bezoekers, maar na de pauze sloeg MMO een beslissend gat (2-5). Bij MMO was Thomas Bakker de gevierde man. De rechterspits van de groen-witten scoorde een hattrick en had daarmee een belangrijk aandeel in de vierde opeenvolgende zege van zijn ploeg.

MMO-speler Len van der Hoorn blikte terug op de wedstrijd:,, We stonden na doelpunten van Thomas Bakker en mijzelf na een kwartier spelen al met 0-2 voor, maar daarna werden we wat slordiger. Dat leidde eerst tot de 1-2 en vlak voor rust scoorden zij, middels een penalty ook de 2-2. THB maakte het ons achterin vooral lastig met verre ingooien. Eén van die jongens gooide de uitballen steeds ver ons strafschopgebied in, dat zie je niet vaak op ons niveau. Gelukkig voor ons maakte Thomas Bakker, die uitstekend speelde, vlak voor rust de 2-3, waardoor we toch nog met een voorsprong aan de thee gingen.”

Vervolgend: ,,In de tweede helft kwamen we door doelpunten van Thomas Bakker en de ingevallen Mikey van der Meer na een uur spelen op 2-5. De score had daarna nog hoger kunnen uitvallen, maar de wedstrijd was eigenlijk wel gespeeld. Door het wegvallen van Bodegraven en Utrecht United zijn er dit seizoen nog maar zeven competitiewedstrijden te spelen. We moeten natuurlijk oppassen dat we tegen de lager geklasseerde ploegen geen punten laten liggen, maar ik denk dat de rechtstreekse confrontaties tegen Football Factory (die op zaterdag 1 april in Leiden wordt gespeeld, SN) en Sportief beslissend voor het kampioenschap zullen zijn’’, aldus de verdediger tot besluit.

THB – MMO 2-5 (2-3) 10. T. Bakker  0-1, 15. Van der Hoorn 0-2, 40. THB 1-2, 44. THB 2-2, 45. Bakker 2-3,  50. Bakker 2-4. 60. M. van der Meer.

Basisopstelling MMO: Van Wieringen, B. van der Meer, Van der Hoorn, Visser, J. van der Meer, Hoogenboom, Van Tol, R. Bakker, Disseldorp,Overduin, T. Bakker.