maandag, maart 27, 2023
HomeVijfde klasseMMOMMO doet goede zaken

MMO doet goede zaken

-

Vijfde klasse A (zaterdag)- MMO kan terugkijken op een geslaagd weekend. De groen-witten wonnen zelf met 0-3 bij Vogelenzang en zag daarnaast dat beide concurrenten voor het kampioenschap, Football Factory en Sportief, in een onderling treffen een remise overeenkwamen. Door deze resultaten staat MMO nu, in verliespunten, op gelijke hoogte met lijstaanvoerder Sportief.

MMO-spits Jeroen Disseldorp was, ondanks de overwinning, niet bepaald lovend over de prestatie van zijn ploeg:,,Het was een draak van een wedstrijd. We speelden op een ouderwetse knollentuin en dat kwam het spelpeil van beide teams duidelijk niet ten goede. Na een minuut of twintig spelen in de eerste helft kwamen we op voorsprong, nadat de keeper van Vogelenzang de bal tegen mij aan schoot en via mijn bil en de doelpaal verdween de bal in het doel. Ik heb inderdaad weleens mooiere doelpunten gemaakt, maar deze tellen ook. In de tweede helft was het niet veel beter, maar nadat Richard Bakker de 0-2 had binnengeschoten zag je bij hun de energie afnemen. Niet veel later kopte Jelle van Tol, na een goede voorzet van Thomas Bakker, ook nog de 0-3 binnen en toen was het wel definitief beslist. Niet goed gespeeld, maar toch gewonnen en daar gaat het uiteindelijk om. We hebben voor de winterstop even een mindere periode gehad, maar we doen weer helemaal mee. Ik ben blij om weer terug te zijn in het eerste elftal (Disseldorp speelde tot aan de winterstop vanwege privéomstandigheden tijdelijk in het tweede elftal, SN) en als spits is het natuurlijk lekker om weer een goaltje mee te pikken. In principe is dit mijn laatste seizoen bij het eerste elftal, dus een afscheid met promotie zou natuurlijk prachtig zijn’’, aldus de 33-jarige spits tot besluit.

Vogelenzang – MMO 0-3 (0-1) 20. Disseldorp 0-1, 75. R. Bakker 0-2, 80. Van Tol 0-3.

Basisopstelling MMO: Zwetsloot, B. van der Meer, Visser, Vlieger, M.van der Meer, Hoogenboom, Van Tol, R. Bakker, Disseldorp, Overduin, Ouwerkerk.

Must Read