donderdag, april 25, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenNicodevoorstelling.nl: De verkoop van de kaartjes is gestart!

Nicodevoorstelling.nl: De verkoop van de kaartjes is gestart!

-

André Kapaan (54) koestert het erfgoed van zijn opa, de befaamde Leidse fotograaf Nico van der Horst, die in 1995 overleed. Naast al die andere initiatieven is er nu een film met de iconische beelden van het Leiden halverwege de 20ste eeuw in bioscoop Trianon. ’Over drie eeuwen moeten mensen de foto’s van mijn opa nog steeds kunnen zien’.

Kapaan was een van de spelers die participeerde bij de eerste editie van een toernooi van ‘overleden’ Leidse clubs, sinds de tweede versie ‘Bledder Cup’ geheten. Helaas liep de sympathieke Leidenaar een pittige blessure op, maar het leverde wel een samenwerking op met Leidenamateurvoetbal. Leidenlovesyou. nl is aangesloten bij LAV en sindsdien is er nauw contact. Kapaan en zijn partner Sabine van Nimwegen hebben gemeend ‘iets’ met het fotomateriaal te gaan doen en daar is een geweldig resultaat uitgerold. Prachtige prenten uit lang vervolgen tijden gekoppeld aan bijpassende muziek uit die tijd. Als Leidenaar moet je dit hebben gezien en beluisterd. Trouwens, ook voor een niet- Leidenaar een aanrader van jewelste.

De mooiste foto’s en beleving uit vroege Leidse jaren, archief van Nico van der Horst. Was alles toen mooier of bent u juist nu op het beste moment in Leiden? U mag het zeggen! Let op: tickets zijn enkel online verkrijgbaar, wees er snel bij!

Zie ook:

https://nicodevoorstelling.nl/

Neem bij interesse of offerte voor uw bedrijf contact op met André Kapaan op telefoonnummer 06-53 621511 of via email hallo@leidenlovesyou.nl

Recent stond dit interview in het Leidsch Dagblad, foto van Taco van der Eb:

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read