donderdag, april 25, 2024
HomeSpelerscarrouselSamir Foudal nieuwe aanwinst bij Valken'68

Samir Foudal nieuwe aanwinst bij Valken’68

-

Samir Foudal gaat komend seizoen de rood-gele clubkleuren van Valken ’68 verdedigen. Samir wil zichzelf graag introduceren bij iedereen die Valken ’68 een warm hart toedraagt. Hieronder een korte monoloog van Samir waarin hij zichzelf introduceert:

“Mijn naam is Samir Foudal. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Leiden. Op dit moment geniet ik nog van mijn vrijgezellenleven en mijn hobby’s zijn voetballen, zwemmen en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Momenteel studeer ik Ondernemend Management en zit in mijn laatste jaar. Naast mijn studie werk ik parttime bij een kinderdagverblijf en help ik elke vrijdag onze jeugdorganisatie die kinderen uit onze omgeving helpt aan een betere toekomst.”

“Mijn voetbalcarrière begon bij Lugdunum. Ik heb daar met veel plezier gespeeld van mijn 5e tot mijn 11e. Daarna vond ik dat het tijd was voor een stapje hogerop en ben ik gaan meetrainen bij UVS tijdens hun talentendag. Ik werd daar met open armen ontvangen en heb mezelf daar verder kunnen ontwikkelen. Ik heb bij UVS gespeeld tot mijn 17e en kort daarna kreeg ik de kans om voor SC Feyenoord te spelen in de O19. De eerste maanden gingen geweldig, totdat Covid uitbrak en alle trainingen en wedstrijden werden afgelast. Ik ben nog steeds in de bloei van mijn carrière en heb daarom besloten om terug te keren naar UVS en me aan te sluiten bij de selectie. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik met Valken’68 zeker gevonden!”

“Mijn sterke punten zijn vooral dat ik creatief ben in kleine ruimtes en een goed overzicht heb, waardoor ik onze aanvallers met één pass voor de keeper kan zetten. Ik kan zowel het spel temporiseren als gevaar stichten voor het doel, omdat ik zeker een drang naar voren heb. Waar ik aan moet werken is het aansturen van mijn teamgenoten en het koppen. Ik heb ervoor gekozen om te voetballen bij Valken’68 omdat ik een speler ben die van voetbal houd en ik zie alles wat ik belangrijk vind terug bij de wedstrijden van Valken’68. Ik werd met open armen ontvangen door de spelers tijdens mijn trainingen. Het is een warme club en ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan deze club. Mijn ambitie is natuurlijk om alles uit mezelf te halen tijdens mijn voetbalcarrière en met deze stap gaat dat zeker lukken. Tot snel!”

Namens Valken ’68 wensen wij Samir heel veel plezier bij Valken ’68.

TC Valken’68

 

Must Read