vrijdag, maart 29, 2024
HomeTweede klasseKagiaHet is mooi geweest voor ‘Mister Kagia’ Pascal Timmermans

Het is mooi geweest voor ‘Mister Kagia’ Pascal Timmermans

-

Na vele seizoenen zit het erop voor Pascal Timmermans. Deze echte Kagiaan heeft besloten om zijn schoenen per direct aan de wilgen te hangen. De motivatie en wil is er nog steeds bij Pascal, maar door aanhoudend blessureleed is hij genoodzaakt te stoppen.

Pascal is al jaren een vast gezicht in de selectie van Kagia. Zijn naam was op de lijst van de selectie de laatste jaren vaste prik. Helaas zal dat na de winterstop niet meer zo zijn, omdat de voormalig aanvoerder besloten heeft per direct te stoppen. De verdediger was druk bezig met herstellen van een knieblessure, maar ziet na een aantal maanden hard werken te weinig perspectief om weer terug te keren op het veld.

Mister Kagia
Pascal zal als zeer gewaardeerd lid van de selectie de boeken in gaan. Tijdens zijn periode als speler wist hij tot twee keer toe te promoveren naar de tweede Klasse. Toen hij nog vrij kort bij de selectie zat, promoveerde hij via de nacompetitie. Een paar seizoenen geleden, tijdens het seizoen 2018/2019 promoveerde hij voor de tweede keer. Nadat Kagia zich als ongeslagen kampioen kroonde, mocht Timmermans als ‘Mister Kagia’ de schaal omhoog dragen.

Meer dan tien seizoenen speelde Timmermans in ons oranje shirt. Een aantal daarvan was hij ook nog eens aanvoerder. Na een aantal mooie en succesvolle jaren is het nu mooi geweest. Hoewel het hoofdstuk als speler nu eindigt, weten we zeker dat er voor Pascal weer andere deuren opengaan binnen de vereniging. Ook weten we zeker dat hij nu vanaf de zijkant zijn best gaat doen om het team te steunen.

Bron: Kagia

Note redactie: ons team bedankt Pascal voor zijn deel in onze wedstrijdverslagen! Pascal was onverzettelijk en verzaakte zelden of nooit. En een echte clubman! En de verdediger stond altijd voor ons open na afloop voor de babbel. Alle succes in de toekomst, topper!

Must Read