vrijdag, maart 29, 2024
HomeTAVVInterviews TAVVDegradatiedoek lijkt te gaan vallen voor TAVV

Degradatiedoek lijkt te gaan vallen voor TAVV

-

Tweede klasse D (zaterdag) – TAVV vertrok donderdagavond naar Reeuwijk voor de confrontatie met mede-hekkensluiter RVC’33. Beide teams moesten deze wedstrijd winnen om nog enige kans te maken op een verlengd verblijf in de tweede klasse. De thuisploeg won de enerverende wedstrijd met 4-2 en mag daarom blijven hopen op lijfsbehoud. Voor TAVV lijken de kaarten geschud. De Ter Aarders staan, met nog zes competitiewedstrijden te gaan, op grote afstand van de concurrentie en lijken zich op te moeten gaan maken voor een terugkeer naar de derde klasse.

Ondanks het verlies wenste TAVV-trainer Dennis Tijssen het woord ‘degradatie’ niet in de mond te nemen.Tijssen:,,We begonnen slecht aan de wedstrijd en stonden in no time al met 2-0 achter. Gelukkig kwamen via Donny van der Neut, onze beste man vandaag, al snel op 2-1, waarna zich een open wedstrijd ontwikkelde. Ik overdrijf niet als ik stel dat het bij de rust ook 4-4 had kunnen staan.”

,,In het eerste kwartier na rust hadden wij onze beste fase. We kregen via een strafschop dé kans op de 2-2, maar helaas ging de penalty van Yannick Otto er niet in. Niet veel later maakt Donny van der Neut alsnog de 2-2. Donny leek ook voor de 2-3 te gaan zorgen, maar zijn inzet stuiterde via de binnenkant van de paal weer het veld. Ik denk dat dit achteraf een beslissend moment in de wedstrijd is geweest. RVC’ 33 scoorde daarna de 3-2 en vlak voor tijd werd het ook nog 4-2. Deze nederlaag komt aan als een mokerslag, ja. Het was doodstil in de kleedkamer, omdat het besef er is dat het nu heel moeilijk gaat worden. Het enige wat we kunnen doen is de laatste zes wedstrijden vol gas geven en zorgen dat we als groep bij elkaar blijven. We willen hoe dan ook het seizoen waardig afsluiten’’, aldus Tijssen tot besluit.

RVC’33 – TAVV 4-2 (2-1)  6. RVC’33 1-0, 10. RVC’33 2-0, 15. Van der Neut 2-1, 50. Van der Neut 2-2, 65. RVC’33 3-2, 89. RVC’33 4-2

Basisopstelling TAVV: Pater, Valentijn, Vogel, Otto, Konings, Van Smoorenburg, Van Wijk, Van der Voorn, Van der Hout, Van der Neut, El Mariami.

Must Read