zaterdag, april 20, 2024
HomeZaterdagDerde klasseKoudekerk al druk met toekomst: Youri Looyenstein (TAVV), Jay Huis (ARC) komen

Koudekerk al druk met toekomst: Youri Looyenstein (TAVV), Jay Huis (ARC) komen

-

In navolging van onder anderen Roy Dorrepaal, Ricardo van Rijswijk en Sem van Aalst, waarvoor ook interesse was vanuit andere clubs, heeft ook aanvoerder Mike van Velzen besloten er minimaal nog een jaar aan vast te knopen in de selectie. Ook de reserve-aanvoerders Fabian Roosenbrand en Ruben van der Berg blijven. “Het feit dat de A-selectie voor een groot deel en misschien volledig intact blijft is goed nieuws”, aldus Jarno Verweij.

Naast de bekende gezichten zijn er ook nieuwe gezichten. De talentvolle spelers Luca van Remundt, Mika Gros, Merlijn van der Vos, Jack Klop en Thijmen Keus maken hun entree in de selectie. “Dit zijn de jongens van de toekomst”, aldus Verweij. “Ze maken grote stappen in de jeugd en Onder-23 en dat proces gaat komend seizoen alleen maar versneld worden. De overstap van deze talenten is een groot compliment naar alle betrokkenen in de jeugd.”

Naast de nieuwe gezichten vanuit de jeugd ook twee nieuwe gezichten van buitenaf. Jay Huis keert terug naar Koudekerk en Youri Looyenstein komt over van TAVV. Looyenstein speelde in het verleden voor ARC en Jodan Boys. “Youri is een creatieve speler en kan iets toevoegen aan ons team”, aldus Verweij. Huis keert na uitstapjes naar onder meer ADO Den Haag en ARC terug naar Koudekerk. “Jay is een talentvolle buitenspeler. Daarnaast is het een jongen uit het dorp die de club al goed kent.”

BLIJVEN: Roy Dorrepaal, Thomas Winterink, Daan van der Zwet, Fabian Roosenbrand, Jorin Roosenbrand, Ricardo van Rijswijk, Gino De Herdt, Jay Langejans, Martijn de Boer, Sander Schmand, Stan van Veen, Yvar de Groot, Sem van Aalst, Wessel Bakker, Kenan Cetinkaya, Ruben van den Berg, Mitchell Bons, Olaf Bakker, Mike van Velzen, Joep van Tulder, Akke Pennin, Kevin Vonk, Delano Kastelijn, Bradley Duiker, Cedric van der Haas, Dimitri van Remundt, Luc van Veen, Dylan de Wit, Daan van Tol.

NIEUW: Luca van Remundt, Mika Gros, Merlijn van der Vos, Thijmen Keus, Jack Klop (allen eigen jeugd), Youri Looyenstein (TAVV), Jay Huis (ARC).

Must Read