HomeZaterdagDerde klasseVoorschoten’97 (zo) houdt hoop directie handhaving

Voorschoten’97 (zo) houdt hoop directie handhaving

-

Derde klasse D(zondag)- Voorschoten’97 ging afgelopen zondag op bezoek bij HOV/DJSCR. De Voorschotense ploeg won in de Maasstad met 2-4, waardoor de Adegeest-bewoners, die vechten voor lijfsbehoud in de derde klasse, nog steeds kans maken om p/d-wedstrijden te ontlopen. Komende zondag ontvangt de ploeg van Denis Luhulima directe concurrent PVC. De ploeg uit de Domstad heeft een  voorsprong van twee punten op de groen-gelen en heeft daarnaast ook nog een inhaalwedstrijd tegoed.

Voorschoten ’97-middenvelder Lars Beelen blikte terug op de wedstrijd in Rotterdam. ,,In de eerste helft kwamen we via twee doelpunten van Bryan Hilders twee keer op voorsprong, maar HOV/DJSCR kreeg in de eerste helft twee strafschoppen, die ze beide benutten, waardoor we met een 2-2 stand de rust in gingen. Het waren weliswaar terechte penalty’s, maar dat zorgde er wel voor dat we met een beetje een zuur gevoel aan de thee gingen. We hebben er in de rust op gehamerd dat we wat feller moesten verdedigen en daarin zijn we goed geslaagd.”

,,Door opnieuw Bryan Hilders en een treffer Rob van den Berg liepen we uit naar 2-4 en toen was het wel gespeeld. Al met al een lekkere zege, die vertrouwen geeft voor komende zondag. We moeten van PVC winnen, want bij een nederlaag kunnen we ons zo goed als zeker gaan opmaken voor de p/d-wedstrijden. Dat willen we natuurlijk met man en macht voorkomen. Ja, het is inderdaad een heel ander seizoen dan vorig jaar. Vorig seizoen speelden we nog een beslissingswedstrijd voor promotie naar de tweede klasse en nu moeten we knokken om erin te blijven, maar het is niet anders. We moeten de komende drie competitiewedstrijden winnen en als dat uiteindelijk niet voldoende blijkt te zijn om ons rechtstreeks te handhaven, dan moet het maar via de nacompetitie’”, zo besloot Beelen.

HOV/DJSCR – Voorschoten ’97 2-4 (2-2) 20. Hilders 0-1, 25. HOV/DJSCR 1-1, 29. Hilders 1-2, 37. HOV/DJSCR 2-2, 60. Hilders 2-3, 70. Van den Berg 2-4.

Basisopstelling Voorschoten’97: Van der Mijn, Nieuwenhujzen, Adriaanse, Van der Salm,  Mulder, Beelen, Hogewoning, Elligens, Hilders, Van den Berg, De Vries.