vrijdag, september 29, 2023
HomeKickers'69Interviews Kickers'69'Degradantenduel' prooi voor Hazerswoudse Boys

‘Degradantenduel’ prooi voor Hazerswoudse Boys

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Al geruime tijd is bekend dat Kickers’69 volgend seizoen uitkomt in de vijfde klasse. Korter geleden werd ook duidelijk dat de ‘Boys’ het volgend seizoen zullen moeten doen met de kelderklasse. De degradanten kwamen op speeldag 24 tegen elkaar uit en de ploeg van Wilco Wapenaar had de langste adem (2-3).

Zo bleef de formatie van Dennis Bos andermaal met lege handen. Het laatste puntje werd medio maart opgehaald bij en in Woubrugge, maar daarna volgden louter nederlagen. Tegen de zwartwitten had de thuisploeg voor de pauze weinig in te brengen en halverwege was het al 0-3 door treffers van Justin Meijer (strafschop), Ivo Vogelaar en Jelle Nieuwhof.

Na de rust kwam Kickers’69 heel anders voor de dag en kwam het nog dichtbij een gelijkspel tegen de formatie die al acht nederlagen op rij had moeten slikken. Milan Otgaar en Carlos Gerad lieten de spanning terugkeren, maar bij de vijf doelpunten bleef het aan de Beukenlaan in Leimuiden. Kickers’69 staat daardoor nog altijd op zeven punten, terwijl Hazerswoudse Boys de teler zag verschieten naar negentien punten.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read