HomeKickers'69Interviews Kickers'69Kickers’69 verliest in blessuretijd bij NSV’46 (3-2)

Kickers’69 verliest in blessuretijd bij NSV’46 (3-2)

-

Vierde klasse A (zaterdag) – Kickers ’69 leek bij NSV’46 lange tijd op weg naar een resultaat, maar in de dying seconds  van de ontmoeting ging het toch nog mis voor de ploeg van vertrekkend trainer Dennis Bos. De bezoekers koesterden lange tijd de gelijke stand, maar vlak tijd verdween de bal via de schouder van Kickers’69-verdediger Rick Straathof toch nog achter doelman Jeroen Tent (3-2).

Kickers’69-speler Nick van Vliet keek, begrijpelijkerwijs, met een teleurgesteld gevoel terug op de wedstrijd.,,We hadden vooraf een strijdplan bedacht hoe we het NSV’46 zo lastig mogelijk wilden maken en dat pakte uitstekend uit. We wisten dat ze moeite zouden hebben met lange ballen en daar hebben we ook bewust naar gezocht. Zo kwam ook onze 0-1 tot stand. Milan Otgaar reageerde alert op een doorgekopte bal en alleen voor de keeper rondde hij beheerst af. Tien minuten later scoorden we zelfs de 0-2, toen Danny Mollers na een afgeslagen hoekschop goed binnenschoot. Deze treffer was in ieder geval voor de trainer van NSV’46 het sein om in te grijpen, want na een half uur spelen wisselde hij twee spelers. Helaas voor ons werkten deze wissels in hun voordeel, want vlak voor rust kwamen zij op 2-2. In de tweede helft probeerden we om in ieder geval dat ene punt vast te houden, maar dat mocht helaas niet zo zijn. Dit zure einde is een beetje tekenend voor ons huidige seizoen. Net als vorige week tegen Warmunda krijgen we ook nu weer in de slotfase een dure treffer tegen. We geven de moed in ieder geval niet op. Volgende week (thuis tegen Teylingen, SN) is weer een nieuwe ronden met nieuwe kansen. Het dubbeltje zal toch een keer onze kant op moeten vallen’’, zo sprak de middenvelder hoopvol uit.

NSV’46 – Kickers ’69 3-2 (2-2) 10. Otgaar 0-1, 20. Mollers 0-2, 40. NSV’46 1-2, 44. NSV’46 2-2, 90. NSV’46 3-2.

Basisopstelling Kickers’69: Tent, B. van Vliet, Van der Hoorn, R. Straathof. M. Straathof, Haring, J. Straathof, N. van Vliet, Roos, Otgaar, Mollers.