donderdag, april 25, 2024
HomeZaterdagVierde klasseReünie Warmunda zaterdag 3 juni

Reünie Warmunda zaterdag 3 juni

-

Op zaterdag 3 juni zal Warmunda op Sportpark Overbos voor al haar oud leden, leden, donateurs, supporters, sponsoren, vrijwilligers en anderen met een blauw-wit hart een reünie organiseren; iets wat door Corona niet eerder kon.

Het programma is op de website van de club te vinden en start rond 11.00 uur met koffie en gebak. Met name de wat oudere (oud) leden worden hiervoor van harte uitgenodigd. Er staan voetbal (walking football, 7*7) – en handbalactiviteiten gepland vanaf 12.30 uur, waarvoor een ieder zich nog kan opgeven.

Rond 13.00 uur zal het Warmonds Joppekoor optreden. Verder zullen de reünisten en leden zich uiteraard kunnen vermaken met het uitwisselen van herinneringen! De hele dag zal DJ Rowan de muzikale omlijsting verzorgen. Veel vrijwilligers hebben zich aangemeld om de dag een succes te maken.

Aanmelden mag en kan via de site. Niet alleen voor de organisatie leuk om een beeld te krijgen van de opkomst, maar vooral om te kunnen lezen met wie er herinneringen opgehaald kunnen worden. Momenteel hebben meer dan 200 mensen zich opgegeven, maar er is nog genoeg plek op het nieuw mooi aangelegde terras op het sportpark. Verder zijn ook nog foto’s, boekwerken en fimpjes van vroeger welkom. Op te sturen naar reunie@svwarmunda.nl.

Tenslotte, het kan zijn dat het eerste elftal op die dag betrokken zal zijn bij een beslissingswedstrijd voor handhaving in de 4e Klasse. Momenteel staat het elftal 10de, hetgeen nog steeds een plek is die beslissingswedstrijden noodzakelijk maken voor handhaving of degradatie. Het team heeft nog 3 wedstrijden te gaan (13 mei Meerburg uit, 20 mei Kickers 69 thuis en 27 mei Nicolaas Boys uit) en zal er alles aan doen om de dans te ontspringen. Het zal eventueel de pret op die dag niet gaan drukken en het programma wordt er eventueel op aangepast.

Voor meer informatie: Matthieu van Winsen te bereiken komende week onder mwinsen@ziggo.nl

Must Read