HomeSJZInterviews SJZSJC geen partij voor SJZ (0-7)

SJC geen partij voor SJZ (0-7)

-

Vierde klasse A (zaterdag) – SJZ vertrok naar Noordwijk voor het vooruit gespeelde competitietreffen met SJC. De Noordwijkers zijn traditioneel een lastige opponent voor de formatie van Arie van Duijn, maar daar was donderdagavond niet veel van te merken. SJZ won met twee vingers in de neus van de kustploeg en na een 0-3 ruststand stopte de teller uiteindelijk bij een 0-7 score.

SJZ-trainer Arie van Duijn was na afloop zeer te spreken over de prestatie van zijn ploeg, die door deze zege opklimmen naar de vijfde plek op de ranglijst. Van Duijn:,, We hebben vandaag een uitstekende wedstrijd gespeeld. Natuurlijk scheelde het dat zij niet konden beschikken over enkele sterkhouders, maar dat doet niets af aan onze eigen prestatie. Het krachtsverschil was groot en bij rust was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Het enige wat ik mijn ploeg kan verwijten is dat we vandaag niet de dubbele cijfers hebben gehaald, want daartoe hebben we zeker de gelegenheid had. Maar goed, al met al een lekkere overwinning en de jongens kunnen komende zaterdag genieten van een vrije dag. Een week later spelen we thuis tegen Kickers’69 het resterende gedeelte (met nog 35 minuten te spelen wordt de wedstrijd hervat met een 2-1 voorsprong voor SJZ, SN) van de eerder gestaakte wedstrijd. De ploeg zit momenteel goed in zijn vel en ik ga er vanuit dat het ons lukt om die wedstrijd over te streep te trekken. We zijn in de eerste competitiehelft wat ongelukkig geweest en hebben daardoor onnodig veel punten laten liggen. We beschikken nu over een fitte groep en zie het spel met de week beter worden, dus wij gaan ons nog zeker mengen in de strijd om de bovenste plekken’’, aldus de goedgeluimde Katwijkse trainer.

SJC – SJZ 0-7 (0-3) 15. Van Rijn 0-1, 23. Lagerberg 0-2, 35. Van Kampen 0-3, 70. Van Kampen 0-4, 71. Lagerberg 0-5, 73. Griffioen 0-6, 76. Van Kampen 0-7.

Basisopstelling SJZ: Koek, Mike Hensing, De Goede, De Klerk, Plooij, Rietkerken, Mitchell Hensing, Vink, Lagerberg, Van Kampen, Van Rijn.