woensdag, april 24, 2024
HomeVierde klasseSJZBenny van Wieringen nieuwe secretaris voor SJZ

Benny van Wieringen nieuwe secretaris voor SJZ

-

Bij SJZ is Benny van Wieringen gepresenteerd als nieuwe secretaris van SJZ. Hij is de opvolger van Edwin Wouters die al enge tijd geleden zijn functie had neergelegd. Na een korte periode zonder ‘eerste secretaris’ is die vacature nu dus weer ingevuld.

Van Wieringen is een bekende binnen de club. Nadat hij in het verleden meerdere jaren het groen-wit heeft gedragen, is hij nu met zijn bedrijf Lider Job (Uitzenden – Detachering – Payrolling) al enige tijd hoofdsponsor van SJZ.

Van Wieringen en SJZ denken dat de combinatie hoofdsponsor en secretaris op een verantwoorde manier is uit te voeren. Van Wieringen voelt zich immers nauw verbonden met SJZ, het sponsorschap bevalt hem prime en hij wil zich daarom ook op een andere manier inzetten voor de club.

SJZ is blij met de komst van Van Wieringen binnen het bestuur, zo laat clubvoorzitter Tom van der Meer weten. Het secretariaat is immers een belangrijke (en veelomvattende) functie binnen de club.

De vorige secretaris, Edwin Wouters, heeft die functie 11 jaar nauwgezet ingevuld. Nadat Wouters tijdens de Algemene Vergadering van de club al was benoemd tot Lid van Verdienste ontving hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de bijbehorende speld. Omdat Wouters tijdens de Algemene Vergadering in het buitenland verbleef, was de uitreiking eerder niet mogelijk.

Op de foto vanaf links de nieuwe secretaris Benny van Wieringen, in het midden SJZ-voorzitter Tom van der Meer en rechts Edwin Wouters die na het beëindigen van zijn bestuursfunctie is benoemd tot Lid van Verdienste van SJZ.

Must Read