HomeKickers'69Interviews Kickers'69Teleurstellend gelijkspel voor Woubrugge tegen Kickers’69

Teleurstellend gelijkspel voor Woubrugge tegen Kickers’69

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Op eigen bodem trad Woubrugge dit weekend aan tegen Kickers’69 uit Leimuiden. Laatstgenoemde ploeg staat stijf onderaan en degradatie lijkt een kwestie van tijd. Ook de Woubruggenaren hebben de punten keihard nodig om zich veilig te spelen. De wedstrijd eindigde onbeslist. Het werd 2-2, een uitslag waar de centrale verdediger van Woubrugge, Kelvin Hoogendoorn, moeilijk mee kan leven.

Hoogendoorn over het verloop van de wedstrijd: ,,We hadden de eerste helft alles in de hand. We waren in alle opzichten beter, er werden genoeg kansen gecreëerd en dat resulteerde dan ook in twee doelpunten van Dennis Boer al voor de onderbreking. Onze tegenstander stelde er niets tegenover, volgens mij hebben ze één verdwaald schot richting ons doel afgeleverd. Er leek dus ook geen vuiltje aan de lucht. Misschien gingen we hierdoor wel te gemakkelijk denken. We zochten met slechts een 2-0 voorsprong de kleedkamers op. Gezegd dient te worden dat we er zeker twee of drie meer hadden moeten maken. Na rust kregen we steeds minder grip en begonnen we achteruit te lopen, het lukte ons niet meer om druk te zetten zoals we dat deden in de eerste helft. Na een goed half uur spelen scoorde Kickers’69 de aansluitingstreffer uit een penalty. Hierna kregen we nog wel wat kansen, maar het echte vuur om de wedstrijd in het slot te schieten ontbrak. Tot overmaat van ramp viel de gelijkmaker nota bene ook nog, een minuut voor tijd.”

Vervolgend: ,,We hebben het als ploeg vandaag zelf laten liggen. Kickers’69 had echt niets te vertellen, onze ploeg had gewoon de drie punten moeten pakken, punten die we keihard nodig hebben. Ik baal er enorm van, het was gewoon echt niet nodig. We hebben echt wel een goed team dat voor elkaar werkt, maar dat kwam er vandaag helaas niet helemaal uit. Volgende week spelen we tegen Nicolaas Boys, we zullen getergd aan de start verschijnen. Ze kunnen hun borst nat maken.”

Opponent Brian van Vliet van Kickers’69 had het volgende te vertellen over de wedstrijd: ,,Wij speelden de eerste helft echt heel slecht. We waren niet scherp, niet fel, tja dan kom je eigenlijk al snel met 2-0 achter.  Woubrugge had meerdere kansen om de score op te schroeven maar dat gebeurde gelukkig niet. Zeker voor de theepauze waren zij veel sterker. Met enig fortuin hielden we toen de schade beperkt tot twee doelpunten. In de tweede helft stonden we na diverse omzettingen wat beter. Woubrugge kwam er steeds moeilijker uit. Na een handsbal van de thuisploeg scoorde Nick van Vliet uit de toegekende penalty. Dit was een lichtpuntje voor ons, we gingen één op één spelen en kort voor tijd kwamen we zelfs nog op gelijke hoogte. Op basis van de eerste helft verdienden we dit punt zeker niet, maar door onze ruggen te rechten is er toch nog een puntje veiliggesteld.”

De Leimuidenaar tot besluit: ,,Het is vrijwel onmogelijk dat wij ons nog gaan handhaven in de vierde klasse. Dromen mag altijd, dus dat blijven we dan ook maar doen. We blijven in ieder geval strijden voor meer punten.”

Zoals eerder gemeld gaat de ploeg uit Woubrugge volgende week op bezoek bij Nicolaas Boys uit Nieuwveen. Kickers’69, de ploeg van de pas getrouwde trainer Dennis Bos (hij ontbrak vanwege feestfestiviteiten), ontvangt BSC’68, de nummer twee van de ranglijst. Een zeer lastig karwei lijkt het zo op voorhand. De ploeg uit Leimuiden versloeg echter eerder ook de huidige koploper Zevenhoven.

Woubrugge- Kickers’69 2-2 (2-0). Boer 1-0, Boer 2-0, Van Vliet 2-1, Braakman 2-2.