woensdag, april 24, 2024
HomeRKVV TeylingenInterviews RKVV TeylingenTeylingen pakt punt bij NSV’46, maar is nog niet uit de zorgen

Teylingen pakt punt bij NSV’46, maar is nog niet uit de zorgen

-

Vierde klasse A (zaterdag) – Middenmotor Teylingen ging afgelopen zaterdag op bezoek bij NSV’46, de nummer 4 van de ranglijst, en pakte in Noorden een niet onverdienstelijk punt (2-2). Door de winst van Woubrugge, dat op een plek staat die verplicht tot het spelen van p/d-wedstrijden, liep de afstand met de formatie van Henny Kluivers echter terug tot drie punten en dus zullen de rood-zwarten de komende wedstrijden nog aan de bak moeten om zich te verzekeren van een langer verblijf in de vierde klasse.

Teylingen-keeper Wessel Zonjee blikte terug op de wedstrijd. ,, We kwamen door een snelle treffer van Rik Prange al na vijf minuten spelen op voorsprong, maar helaas scoorde NSV’46 al een minuut later de gelijkmaker. Een minuut of tien voor rust kregen we ook de 2-1 tegen, na een mooi uitgespeelde aanval trouwens, maar vlak voor de pauze scoorde Prange, op aangeven van Wesley Ritzen, de 2-2. Met die stand gingen we ook de kleedkamer in. In de tweede helft ontwikkelde zich een wedstrijd die alle kanten op kon. Beide ploegen speelden vol voor de winst, maar er werd niet meer gescoord. Al met al is een gelijkspel wel een terecht resultaat, denk ik. Het klopt inderdaad dat we nog niet definitief veilig zijn, maar ik ga ervan uit dat dit ons de komende weken wel gaat lukken. Normaal gesproken kun je als middenmoter de competitie rustig uitspelen, maar door de versterkte degradatieregeling ligt het dit seizoen nu net wat anders. Volgende week gaan we op bezoek bij LSVV’70. We hebben thuis van hen verloren, dus we hebben nog wat goed te maken. Ik zie daar zeker winstkansen, maar LSVV’70 blijft een onberekenbare tegenstander. Het wordt in ieder geval een potje om naar uit te kijken’’,  aldus de doelman tot besluit.

NSV’46 – Teylingen 2-2 (2-2).  5. Prange 0-1,  6. NSV’46 1-1, 37. NSV’46 2-1, 45. Prange 2-2.

Basisopstelling Teylingen: Zonjee, Van der Meij, Van den Nouland, Van der Heijden, Gozeling, Prange,  Hoogkamer,Berk, Van de Zon,  Ritzen, De Ridder.