Eerste uitglijder voor Foreholte (nabeschouwing)

Tweede klasse C- Na de 2-0 winst op Die Haghe in de openingswedstrijd van dit seizoen  van vorige week, trad Foreholte zaterdagmiddag in Pijnacker aan tegen OLIVEO. Die ploeg startte het seizoen een week eerder met een knappe 1-2 zege bij Graaf Willem II/VAC. En ook opsportpark de Groene Wijdte kwam Onze Leus Is Vooruit En Overwinnen uiteindelijk als overwinnaar (1-0) uit de bus.

Met twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren, was het voor de thee aan beide zijden een lastige opgave een bres in de vijandelijke defensie te vinden. Hoewel er daarvoor wel mogelijkheden te noteren vielen, bleef het scorebord in de eerste helft onaangeroerd.

Daar kwam na de doelwisseling echter al snel verandering in. In de eerste speelminuut van het tweede bedrijf teisterde eerst Orlando Agues Ribeiro met een poeier vanaf twintig meter de Voorhoutse lat, waarna een attente Stefan Liesting in de rebound voor de 1-0 zorgde.

Foreholte-trainer Mo Bougrine, die na de thee Achraf Azerfane en Yassine Bensalah voor Joël Hartog en Ties Veenhof had ingebracht, werd door die achterstand in de achtervolging gedwongen. Dat leverde, ook na het inbrengen van Casper Brabander en Jord Aanhane voor Swen Veenstra en Gido Drewes, niet het gewenste resultaat op voor de bezoekers uit Voorhout. En omdat ook de thuisploeg ook niet meer tot scoren kwam bleek de treffer van kort na de thee deze middag goed voor drie punten en daarmee ook voor de eerste seizoensnederlaag van Foreholte.

Bron: Bollenstreek Omroep

Beluister hier een nabeschouwing van Remco Mentink met doelman Matthijs Guijt van Foreholte. Het interview start met een terugblik op de winst tegen Die Haghe.

Redactie
Redactie
Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!