Steun ons als businessclubpartner, donateur of ’tientjesvriend’

Het negende seizoen van Leidenamateurvoetbal.nl zit erop. Zoals iedereen weet een seizoen met een zwarte rand. Vanaf het tweede weekend van maart rolde bal niet meer en werden we met zijn allen omklemd door het coronavirus. Helaas zijn we er nog niet vanaf, maar er gloort hoop voor het seizoen 2020-2021.

Met een team voetbalgekke liefhebbers vullen we dagelijks de website met artikelen uit eigen hand, foto’s van onze cameramannen en video’s van onze vakmensen. Daarnaast organiseren we activiteiten als het Event, de LAV Cup (de komende drie jaar gesponsord door Sportiff Company), de jaarlijkse Voetbalquiz en even na de zomer van 2019 brachten we de eerste seizoengids uit! En er ligt meer op de plank! Met z’n allen beleven we hier veel plezier aan. En volgens de vele reacties de volgers niet minder.

Er zijn voor komend seizoen drie mogelijkheden om ons te steunen. Als businessclubpartner, donateur (bedrag verwijst van kengetal Leiden) of ’tientjesvriend’ (verwijzend naar 10-jarig bestaan). Een veelvoud of ander bedrag is uiteraard ook welkom.

Jaarlijks voeren we binnen ons team de discussie over ‘hoe nu verder’. De kosten en baten zijn zeker niet altijd in evenwicht en dat betekent ieder seizoen dat we de balans moeten opmaken om wel of niet nog een seizoen door te gaan. Uiteraard wil ons team komend seizoen het 10-jarig jubileum gaan vieren samen met de clubs, de bestuurders, trainers, spelers en de trouwe volgers.

Helaas heeft LAV- in tegenstelling tot bijvoorbeeld lokale omroepen en huis-aan-huisbladen- geen compensatie ontvangen vanwege gederfde inkomsten. Clubs en sponsoren staan onder druk, maar om onze werkzaamheden te kunnen voortzetten houden we hen wel graag aan boord. LAV wil content blijvend gratis aanbieden aan de lezer/volger. Op veel andere vergelijkbare websites is dat al niet meer het geval.

Daarom moet ons team wel een beroep doen op onze lezers, supporters van het Leidse regiovoetbal om te helpen. Een steuntje in de rug die maakt dat we jullie kunnen blijven voeden met mooie artikelen, video’s en evenementen. Niet uit winstbejag, maar om continuïteit te kunnen waarborgen. Zie het als een vrijwillig gebaar richting ons team. Samen is het toverwoord. Samen kunnen we de regionale voetbalwebsite leidenamateurvoetbal.nl laten bestaan, professionaliseren en een toekomst garanderen. Met samen bedoelen wij:  de lezers, het MKB, de clubs en wij als team van leidenamateurvoetbal.nl.

Ons team wil absoluut niet bedelen, maar stilstand is achteruitgang. Voor niets gaat de zon op en voor een krant of welk ander product dan ook dient u ook te betalen. Samen op naar het tiende seizoen? Ons team is u als bedrijf of particulier op voorhand zeer dankbaar!