zaterdag, juli 20, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 3Rabobank LAV Cup, poule C: FC Oegstgeest verslaat Sporting Leiden (zo)

Rabobank LAV Cup, poule C: FC Oegstgeest verslaat Sporting Leiden (zo)

-

Sporting Leiden (zo) verloor op eigen veld van FC Oegstgeest en resteert enkel nog een derde duel in deze poule alvorens het afscheid moet nemen van het toernooi. De derdeklasser op zaterdag is nog wel kansrijk na de nipte overwinning in Leiden.

Trainer Job Hazenoot namens de winnende ploeg: ,,Ik heb een goed gevoel overgehouden aan deze pot. We moesten aardig puzzelen qua bezetting, maar vooral in de eerste helft waren we de bovenliggende partij. Dit soort avonden zijn goed om het ritme erin te houden en dat hebben we goed gedaan. Het was de bedoeling om vooruit te spelen en de druk erop te houden. Mooi dat we een kwartier voor tijd de winnende goal konden maken.”

Collega Charl van Goozen kon met zijn ploeg ook wel een wedstrijdje tussendoor gebruiken. ,,Het schiet nog niet erg op bij ons met twee afgelaste duels in competitieverband. Zondag spelen we tegen de koploper dus dan is zo’n doordeweekse wedstrijd aangenaam. Helaas kon ik door werk, blessures en griep niet over iedereen beschikken, maar de A-junioren hebben hun best gedaan. Het was ook prettig om Justin Maaskant-na een hamstringblessure- er weer bij te hebben. Hij kon negentig minuten spelen. Al met al speelde FC Oegstgeest makkelijker, maar we kregen weldegelijk kansen op de counter via Thijs Bonte. Ik zeg: dit was een nuttige avond.”

Martijn Theunissen opende de score, waarna Regeune de Windt op fraaie wijze de gelijkmaker op zijn naam schreef. Het slotakkoord was weggelegd voor Dylan Dijkstra namens de Voscuyl-ploeg.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read