zaterdag, juli 20, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 3Rabobank LAV Cup, poule C- Ook SJZ heeft geen kind aan Sporting...

Rabobank LAV Cup, poule C- Ook SJZ heeft geen kind aan Sporting Leiden (zo)

-

Rabobank LAV cup, poule C- Het kostte Charl van Goozen de grootste moeite een team op de been te brengen voor de wedstrijd tegen SJZ. ,,Blessures en werk zorgden ervoor dat ik een beroep moest doen op spelers die normaal niet in de zondagselectie zitten. In de rust moest Mo Abassi ook nog eens naar zijn werk en zodoende moest ik zelfs assistent-trainer Mark Cerdijn opstellen in de tweede helft. Geen prettige situatie die we zo snel mogelijk moeten vergeten. In de competitie wordt het de hoogste tijd om eens een zege te pakken. Hopelijk zijn we zondag compleet.”

Zijn collega Arie van Duijn beleefde ook niet de fijnste voetbalavond van het seizoen.  ,,Op een gegeven moment speelden we tegen negen man en hadden we al een grote voorsprong. Logisch dat spelers dan veel te nonchalant worden en het allemaal nergens om gaat. We moeten ons echter niet blind staren op de negatieve zaken: we lieten van tijd tot tijd best aardige dingen zien. Daar moeten we op voortbouwen.”

SJZ-Sporting Leiden (zondag) 7-1 (2-1). Yazdi 0-1, De Goede 1-1, Griffioen 2-1, Netjes 3-1, Vermeeren 4-1, Griffioen 5-1, Vermeeren 6-1, Vermeeren 7-1.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read