donderdag, juli 18, 2024
HomeRedactioneelLopend vuurtjeLopend Vuurtje (aflevering 42), 17-24 mei

Lopend Vuurtje (aflevering 42), 17-24 mei

-

Tot en met juni 2024 praat Lopend Vuurtje ook jou bij over de ontwikkelingen op de groene mat en in de zaal. De berichtgeving in deze rubriek wordt mede door de vele foto’s gewaardeerd, dat blijkt uit de bezoekcijfers. LeidenAmateurVoetbal staat ook bij deze rubriek open voor input. Blijf ons mailen en bellen, houd ons scherp. Laat gerust je mening horen, spaar ons je kritiek niet. In Lopend Vuurtje wordt de bal gespeeld, niet de man/vrouw. Nooit. Lopend Vuurtje is de ‘liefdesbaby’ van LeidenAmateurVoetbal. Heb jij een voor alle bezoekers belangrijk sportief, grappig nieuwtje of interessant feit mee te delen? Aarzel niet, stuur een e-mail naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl, met liefst een foto, én je telefoonnummer. Je krijgt altijd een reactie.

      Lopend Vuurtje (aflevering 42) 17–24 mei

 Lugdunum-scheidsrechter Jerry Nix’ laatste fluitconcert

‘Wanneer Jerry Nix afscheid neemt als scheidsrechter, willen wij graag dat hij onze laatste thuiswedstrijd leidt.’ Dit verzoek deed Vrouwen 1 van Lugdunum. Wat sympathiek. Natuurlijk besloot het Kikkers-bestuur hier eensgezind ‘ja’ op te zeggen. En zo geschiedde. Jerry was verguld en hij blies Lugdunum Vr1-VUC Vr1. Het werd een leuke en sportieve wedstrijd, gewonnen door de Leidse dames met 4-0. Na afloop kon beluisterd worden dat Jerry weer foutloos had gefloten. Sinds 2008 was hij als scheidsrechter actief voor Lugdunum. De ontmoetingen van de vrouwen hadden zijn voorkeur, maar Jerry floot ook tal van andere teams. Eind vorig seizoen kondigde Nix aan dat 2023-2024 zijn laatste zou zijn. Door een vervelende blessure kwam hij dit jaar niet meer in actie. ‘Maar zo’n lange staat van dienst laat je niet zomaar voorbij gaan,’ gonsde het door de vereniging. Dus Jerry Nix kreeg een ‘dank-je-wel’ waar hij met brandende wangen aan terug zal denken. Op de foto met Vrouwen en een presentje van hen, bloemen en hartelijke woorden van voorzitter Koos Keijzer. Het is geen ‘vaarwel’ van Jerry. Hij is dit seizoen gestart als terreinmeester en die functie blijft hij invulling geven. Eens ’n Kikker, altijd ’n Kikker.

Een prachtige foto van Jerry Nix temidden van ‘zijn’ vrouwen. De laatste wedstrijd floot hij weer foutloos.
Lugdunum-voorzitter Koos Keijzer bedankt Jerry Nix voor zijn jarenlange vrijwillige optreden als scheidsrechter en is blij dat hij als terreinmeester aan de club verbonden blijft.

vv Woubrugge – Welke toppers pakken MVP-onderscheiding?

Een Voetbal Gala bij vv Woubrugge. Aanstaande zaterdag 25 mei worden de namen bekend gemaakt van spelers/speelsters die zich dit seizoen hebben onderscheiden. Dat is traditie bij de club. Ze worden geëerd met de titel ‘Most Valuable Player’. De genomineerden zijn bekend.

Selectie: Ruben van Rijn, Thom Köster – Overige Senioren: Dave de Wit (3e), Brian Vesseur (4e), Dennis van Velzen (5e), Arjan Roosemaalen (6e), Ricardo Fanunza (7e), Ton Wetselaar (Veteranen) – Dames: Suus Michels, Maud Hoving.

De jury is meermalen bijeen gekomen. Het is geen eenvoudige opgave de Toppers-van-het-Jaar te kiezen. De keuzeheren zijn unaniem tot de namen gekomen. Met tromgeroffel en klaroengeschal zullen de winnaars naar voren worden geroepen.

SJZ – De schutters, die voor een historische zege zorgden

Een topwedstrijd kan de voetballiefhebber keer-op-keer (terug)zien. Daar krijgt hij geen genoeg van. Bij SJZ werd de afgelopen weken opgewonden gepraat over de 9-2 winst op Alphen. Over de 2 doelpunten tegen wordt liever gezwegen. Overigens niet door de trainer, hij had er danig de smoor over in. De supporters buigen als knipmessen wanneer de doelpuntenmakers het SJZ-complex betreden. Met een bedoeling: ze moeten nog vlammen, uitblinken in de nacompetitie. Wanneer ze in eenzelfde flow het veld betreden, kan er weinig tot niets misgaan. De fotograaf bracht de schutters nog even bij elkaar, poetste hun voetbalschoenen en nam ze niet op de schouders, wel op de kiek.

Daar komen de schutters die SJZ moeten laten zegevieren in de nacompetitie. Vlnr: Jay Loomans (1 goal tegen Alphen), Mitchell Hensing (2 goals), Marc Griffioen (5 GOALS), Jurrian de Klerk (1 goal).

Sportpad-Zuid – De PRO Goed-voor-Elkaar Bokaal en € 500,00

E.M.M. ’21, Tennisvereniging Alkemade en Hockeyclub Alkemade, die met elkaar het splinternieuwe Sportpad-Zuid gaan bespelen, hebben de PRO Goed-voor-Elkaar Bokaal gewonnen. Een initiatief van de politieke partij PRO Kaag en Braassem. Inwoners van Kaag en Braassem konden uit een 6-tal verenigingen, instellingen en organisatie hun favoriet kiezen. De clubs wonnen de prestigieuze Bokaaal en het mooie geldbedrag van € 500,00 voor hun gezamenlijke inspanningen voor Sportpad-Zuid. E.M.M. ’21-voorzitter Erik van Rijn nam namens de 3 verenigingen de Bokaal en de cheque in ontvangst, uit handen van PRO-fractievoorzitter Sandra de Wagenaar. Van Rijn was zichtbaar gelukkig en bedankte iedereen die op Sportpad-Zuid hebben gestemd. Van de gelegenheid maakte hij gebruik te wijzen op de Grote Loterij, de opbrengst moet een gat van € 300.000,00 vullen.

Uit handen van Sandra de Wagenaar ontving E.M.M. ’21, mede namens Tennisvereniging Alkemade en Hockeyclub Alkemade, de Bokaal en € 500,00.
Voor de uitvoering van het ambitieuze project Sportpad-Zuid moeten de 3 verenigingen 3 ton bij elkaar brengen. Vandaar een Grote Loterij.

A.S.C. JO15-1 met voorsprong kampioen

‘Afgelopen zaterdag heeft A.S.C. JO15-1 het kampioenschap 1ste klasse binnengesleept.’ Het staat er eenvoudig, binnengesleept, alsof de mannen uitgeput en met de grootste moeite de laatste punten bij elkaar hebben gesprokkeld. Niets is minder waar. Na de 3-1 overwinning op RKAVV is JO15-1 niet meer in te halen. Dus, met een straatlengte voorsprong kwamen ze fris en fruitig aan de finish. Met dank aan de trainers Ronald, Phil en Luuk heeft JO15-1 een mooie ontwikkeling door gemaakt. De trainers roemen de passie van hun manschappen, die als collectief opereerden. Het 3-tal gaat ervan uit het team komend seizoen bij elkaar te houden en blessures maximaal te voorkomen. Een goede groep, waar A.S.C. nog veel plezier en succes zal hebben.

Denzell Verweij Voorschoten ’97 JO12-1 naar Alpe d’HuZes

Komend maand, om precies te zijn op 6 juni, gaat Denzell Verweij samen met zijn vader Richard meedoen aan de Alpe d’HuZes.Dat is een sportief wielerevenement waarbij het de bedoeling is de ‘steunpuist’ of ‘molshoop’ Alpe d”Huez zo vaak mogelijk op de fiets te beklimmen en daarmee geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Denzell is geen wielrenner, wel een betrouwbare rechterverdediger van Voorschoten ’97 JO12-1. Denzell gaat dus op avontuur, zijn grenzen verleggen en proberen een mooi sponsorbedrag bij elkaar te fietsen. Petje-af. Er is een link voor eenieder die Denzell (en zijn vader) wil sponsoren: Stichting Alpe d’HuZes – Denzell Verweij. Dat Denzell ook als wielrenner van zich zal laten horen, dat staat vast.

vv Zwammerdam – Niks 6×6 – Nog niet 11×11 – Wel 8×8

Er stonden heel wat meer supporters langs de lijn dan normaal bij JO10-1 van Zwammerdam. Werd er op het hoofdveld gespeeld? Ontvingen de bezoekers elk een gratis Mars reep? Werd er gevoetbald tegen ‘godenzoontjes’ uit Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven? Niets van dit alles. Het publiek was afgekomen op een oefenwedstrijd, eentje in de categorie anders-dan-anders. Speelden de kids meestal 6×6, nu werd er voor het eerst 8×8 geoefend. Dat is andere koek, dat vraagt een andere opstelling en aanpak. Voor de JO10-1 is zo’n omschakeling naar zo’n half veld 2x zo groot, niet eenvoudig. De première is heel goed verlopen. Met dank ook aan de tegenstanders, VEP JO10-1. Het werd 3-3, een uitslag die voor beide verenigingen interessant genoeg is om de 8×8-formule verder te ontdekken.

vv Zwammerdam JO10-1 voetbalden 8×8 tegen leeftijdgenoten van VEP.

FC Rijnvogels Vr4– Als koninginnen van Lombardije wuifden ze

De natuur buldert, het is mei, de laatste restjes van het seizoen worden gespeeld, de prijzen verdeeld en kampioenen gehuldigd. Zo is het precies gegaan met Vrouwen 4 van FC Rijnvogels. De vrouwen hebben een geweldig jaar gedraaid, bekroond met het kampioenschap 5e klasse. Het hele seizoen stonden ze een straatlengte voor in de competitie en met nog de nodige wedstrijden voor de boeg kon de kampioensvlag gehesen worden en de champagne ontkurkt. Bij de club zijn de vrouwen in het zonnetje gezet. De gratiën bestegen het bordes, het publiek stroomde massaal toe en op de klanken van uitbundige muziek werden ze toegejuicht. Wat deden de vrouwen? Ze zwaaiden naar links, ze zwaaiden naar rechts, zoals in het liedje ‘De koningin van Lombardije’. Het feestje dat bij zo’n kampioenschap past werd een uitbundige happening.

FC Rijnvogels Vr4 kampioen!

Foreholte – JO8-1 pakt 1ste prijs bij FC Lisse

Het is te hopen dat Foreholte voor het einde van het seizoen nog een Parade voor, door en van Kampioenen houdt. Zo’n Taptoe over het hoofdveld, waarbij de prijzenpakkers uitgebreid worden gehuldigd. Waarom? Na de onlangs gehouden parade zijn er nog kampioenen en toernooiwinnaars bijgekomen. Eén voorbeeld: de JO8-1, rakkers die zo snel als water zijn, als kwikzilver over het veld dartelen en op ‘karakter’ een toernooi op hun naam weten te brengen. Dat gebeurde bij FC Lisse. Onvermoeibaar speelden ze wedstrijd na wedstrijd. Na het naar binnen klokken van mokken water en limo, gingen ze onvervaard het veld weer op en wonnen alles. Foreholte gaat nog veel plezier beloven met deze ‘wondertjes’.

Foreholte JO8-1. Daar staan ze, uitpuffend, lachend, trots als een aap met 5 staarten.

RCL Sponsorcommissie: Welkom Randstad Totaalreiniging

Randstad Totaalreiniging uit Leiderdorp heeft zich aangesloten bij de groeiende groep van RCL-sponsors. Namens RCL was het de onlangs afgezwaaide Mark de Sitter, die het contract voorlegde aan directrice Stephanie Hartogs en na haar bevestigende handtekening bloemen aanbood. Randstad Totaalreiniging is een hecht familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak, glasbewassing en speciaal reiniging. Een allround facilitair bedrijf dus, waar kwaliteit, betrokkenheid en maximale service voorop staan. Korte lijnen en een flexibele aanpak staan hoog in het vaandel. De schoonmaakpartner die Randstad Totaalreiniging is telt diverse segmenten zoals bedrijfspanden, farmacie, VvE’s en particulieren. Marc de Sitter is weliswaar teruggetreden als lid van de Sponsorcommissie, maar van de club helemaal de rug toekeren is geen sprake. Ymke Hoeksma is Marc opgevolgd in het bestuur.

Altijd een feestelijk moment, wanneer een club een nieuwe sponsor kan verwelkomen. Hier RCL’s Marc de Sitter en Stephanie Hartogs, directrice van Randstad Totaalreiniging.
Ymke Hoeksma is toegetreden tot het bestuur van RCL, met Sponsoring in zijn pakket.

Jeugd Voorschoten ’97 gooit hoge ogen op toernooien

Kostelijke tijden voor de leveranciers van bekers, medailles, linten en andere trofeeën, bestemd voor kampioenen, toernooiwinnaars en voetballers die als beste van het jaar worden gekozen. Neem Voorschoten ’97. De club stuurt jeugdelftallen de wijde wereld in om deel te nemen aan toernooien. Het vertrouwen in goede of zelfs de beste resultaten is steeds reden om de clubvlag mee te nemen. Voor het nageslacht moeten de talenten immers op de foto.

Voorschoten ’97 JO14-5. Dit team is fraai nummer één geworden op het Pink Panther Toernooi bij Concordia in Delft. JO8-1 , die ook een prestatie heeft geleverd. Daar moest het goud gehaald worden met strafschoppen, 2 teams eindigden gelijk. Ai, jammer, één pingel minder dan Ter Leede gescoord. Maar zilver blinkt ook mooi. Het 3-luik wordt volgemaakt door Voorschoten JO9-5. Dit team reisde af naar Graaf Willem VAC en werd knap 3de, brons. Kortom, goud, zilver en brons. Daar kun je trots mee thuis komen.

Voorschoten ’97 JO14-5. Goud Pink Panther Toernooi Concordia, Delft.
Voorschoten ’97 JO8-1. Eén pingel gemist. Zilver bij Ter Leede Toernooi.
Voorschoten ’97 JO9-5. Knap zilver bij toernooi Graaf Willem VAC.

In ’t zonnetje: De Dames Foreholte Winkeltje

Het Winkeltje van Foreholte is vanaf heden gesloten. Failliet? Opgeheven? Niks van dit alles. Het seizoen is voorbij, veel klandizie is er niet meer, dus: zomersluiting. Is dit groot nieuws? Nee natuurlijk niet. Maar Marijke en Deborah die het Winkeltje als een eigen bedrijfje runnen, mogen best eens de aandacht krijgen. Zij doen dit ‘werk’ al zo lang en zo goed, terwijl de dames zelden het applaus krijgen dat ze verdienen. Vandaar deze foto. Begin nieuwe seizoen zijn Marijke en Deborah er weer. Mocht je de komende tijd toch nog vragen hebben, je kunt ze bellen, 06 519 381 30. Dat heet SERVICE, met hoofdletters.

FC Oegstgeest – 13 jaar en al een hoofdklassetoernooi winnen

De voetballers van FC Oegstgeest JO13-1 zullen het Pink Panther Toernooi van Concordia in Delft niet snel vergeten. De winst in hun categorie, weggekaapt voor de voeten van clubs tegen wie met enig ontzag wordt opgekeken. Namen worden niet genoemd, ze lopen al een beetje naast hun voetbalschoenen. JO13-1 van de FCO had zich dus ingeschreven voor het toernooi met die lollige naam. Nee, de jongens gingen niet lollig lachend de grasmat op, ze namen dit toernooi zeer serieus. Ze wilden hoe dan ook zorgen voor een beker die voor eeuwig in de prijzenkast een plek zou krijgen. Een beker werd niet mee naar Oegstgeest genomen. Hohoho, niet teleurgesteld ‘jammer’ roepen. FC Oegstgeest JO13-1 legde de hand op een ‘gouden’ trofee’, een verrijking van de collectie prijzen. Pink Panther stond namelijk voor Hoofdklassetoernooi. Dan kan je de winnaar niet afschepen met een of andere prul.

Foreholte: Dit zijn de laatste Gevonden Voorwerpen

‘De laatste Gevonden Voorwerpen?’ Dus nooit meer Gevonden Voorwerpen bij Foreholte? Dat zou wel heel bijzonder zijn. Iedereen is opeens zo Pietje Precies en laat niets meer achter? Ja, daag. De laatste Gevonden Voorwerpen van het seizoen zal Foreholte bedoelen. Lopend Vuurtje blijft het raar vinden dat er van-alles-en-wat achterblijft in kleedkamers en kantine. Mis jij je tas dan niet? Of je jack, je trainingspak, sleutels? Paul Jochemsz heeft weer het een en ander verzameld en op de foto gezet. Zit er iets van jou bij? Neem dan als een haas contact op met Paul. Bel hem desnoods 06 549 421 03. En let voortaan beter op je kleren en andere spullen.

Olympia ROAC: wat een evenement! Bedankt allemaal!

Bij ROAC komen ze nog woorden tekort. De club heeft een fantastisch weekend achter de rug. De Olympiade is ook dit jaar een doorslaand succes geweest. Wat is er genoten. Het bestuur bedankt de leiders en natuurlijk ook de kinderen. Zij hebben de Olympiade tot een meer dan geslaagd evenement gemaakt.

Dit wil het ROAC-bestuur graag nog kwijt: ‘Zo’n weekend kunnen wij niet alleen organiseren. Achter de schermen hebben heel veel vrijwilligers ons geholpen. Met het opbouwen van het terrein, of een sponsorbijdrage in welke vorm dan ook. Zonder deze mensen kunnen wij een weekend als dit niet voor elkaar krijgen. Dank jullie wel hiervoor. Wij hopen volgend jaar weer een beroep op jullie te mogen doen.’ In 2025 zal de Olympiade plaats vinden op 29, 30 en 31 mei.

Foto’s van de Olympiade zijn te vinden onderaan op de ROAC-site, onder het kopje: Foto’s/beeldbank.

Even rust-in-de-tent. Het aantal niet te tellen deelnemers aan de ROAC Olympiade poseren voor de camera. Een prachtige foto als herinnering aan het onvergetelijke evenement van 1924.

Zoeterwoude/Rijndijk (Meerburg) strooit met zout

Meerburg-SJZ, 2-0. Die uitslag is hard aangekomen in Zoeterwoude/Dorp. Na het 1-4 verlies eerder in deze competitie was SJZ in de uitwedstrijd belust op revanche. Het werd enkele weken geleden geen 1-4 als eerder, maar het verlies uit aan de Rijndijk, zorgde toch ook voor slapeloze nachten. Het medicijn dat SJZ inzet was de 9-2 winst tegen Alphen. Die 3 punten deed het geloof in winst op ‘aartsrivaal’ Meerburg een realiteit te worden. Het dorp liep uit richting Rijndijk. Klaar om met instemming (en gejuich) met eigen ogen te aanschouwen dat SJZ-topschutter Marc Griffioen voor de nodige kanonskogels (lees: doelpunten) zou zorgen. Marc is gretig, hij staat op bijna 100 doelpunten voor Sint Jan. De 100ste zou gevierd worden als het behalen van het kampioenschap. Het liep anders. De doelpuntenmachine Marc stagneerde, tot verdriet van alles dat SJZ heet. Deze regels lijken op die van een ‘oorlogscorrespondent’. Is het allemaal zo ernstig? Wel nee! Rijndijk en Dorp houden er een goede relatie op na. Na de 2-0 werd er een biertje getapt. Geen bier van Meerburg, daar ging iets mis. Inderhaast werden de vaten bij SJZ gehaald, aangesloten en op ieders gezondheid het glas geheven. En zo hoort het!

Een foto die in de geschiedenisboeken van Meerburg zullen prijken. Rijndijk wint van het Dorp 2-0. In de kantine wordt broederlijk genoten van het bier dat inderhaast bij SJZ is gehaald.

Roze zaterdag bij SJC

Deze foto pikte Lopend Vuurtje op van een van de voetbalwebsites, namelijk die van sv Kickers ’69. De vrolijke foto werd bij SJC gemaakt. ‘Roze zaterdag’ stond erbij vermeld. Niet zo vreemd. De afgelopen weken stonden de sportpagina’s vol met berichten over voetballers die uit de kast zouden komen. Voetballers die kiezen voor de herenliefde komen daar zelden voor uit. Bang als zij zijn uitgestoten te worden. Een taboe dus. Er werd opgeveerd toen het initiatief vanuit Duitsland kwam om een statement te maken en open te vertellen over je seksuele geaardheid. Er werd in kranten zo ver wij weten geen vervolg gegeven aan de reacties op de acties. Daarom blijheid dat dit 4-tal inhaakte op de outcoming van voetballers. Bravo!

Roze zaterdag bij SJC in Noordwijk

Opmerkelijke prestaties van E.M.M. ’21 Vrouwen en Meiden

Het is niet mis wat E.M.M. ’21 met enthousiasme laat weten over de resultaten van de Meiden en Vrouwen. Zo werden MO17-1 en MO11-1 kampioen. De vlaggen gingen uit en er werd feest gevierd in het onderkomen van de club. Alsof het niet genoeg is: Ook E.M.M. ’21 VR1 zijn nauwelijks te houden. Onlangs versloegen zij Hazerswoude VR1 (no.4 op de ranglijst) met klinkende cijfers, 4-1. De vrouwen trekken steeds meer publiek en dat is een stimulans om nog beter te presteren. Zo debuteerde Calina, die na een mooie aanval fraai afrondde.

Wat Lopend Vuurtje maar wil zeggen, E.M.M. ’21 is stevig op weg een brede club in opmars te zijn. Jeugd, mannen en vrouwen. Daar kan de echte voetballiefhebber alleen maar blij om zijn.

E.M.M. ’21  11-1 – Kampioen.
E.M.M. ’21 17-1 – Kampioen.
E.M.M. Vr1 – Een steeds dominantere publiekstrekker.

MMO: Dolgelukkig met nieuwe kunstgrasveldje

Met veel trots heeft MMO het nieuwe kunstgrasveld geopend. Wethouders Gerben van Duin en Niek van Edmond namen het veld in gebruik met het nemen van de aftrap. Vervolgens hebben MMO JO8 en Sporting Leiden JO8 de openingswedstrijd op het veldje gespeeld. Je kon aan alles zien dat MMO supertrots en dankbaar is met deze uitbreiding van de speelmogelijkheden. Wie anders dan MMO-voorzitter Joep van Rijn kon verwoorden hoe gelukkig men bij MMO is: ‘Sinds het veldje er nu ligt, spelen er iedere dag kinderen op, dat is toch fantastisch.’ Het is een bijzonder veld zonder micro plastics en rubbers. Iets wat goed past in het duurzaamheidbeleid van MMO.

De JO8 van MMO en Sporting Leiden nemen het kunstgrasveld officieel in gebruik.

RCL JO17-3 grijpen trofee bij VCS Toernooi

De mannen RCL JO17-3 en JO14-1 kwamen zingend naar Leiderdorp, na beide knap de  2e plaats behaald te hebben bij het VCS Toernooi in Den Haag. ‘Op een mooie Pinksterdag’ werd er gezongen. Een beetje hard en onzuiver, maar dat mocht de pret niet drukken. Die 2e plaatsen in het sterke veld waren zwaar bevochten en daar word je blij van. Er was nog meer reden tot gejuich. Keeper Michael Smit (JO14-1) werd uitgeroepen tot ‘de beste doelman van het toernooi’. Daar zal hij (en heel RCL) blij mee zijn. RCL staat bekend om de sluitposten. Denk aan het verleden, aan de geblokte Bram Brandt, aan lijnkeeper Jaap Visser, aan Peter van der Heijden, die getransfereerd werd naar ADO Den Haag en daar het 1ste voor menige nederlaag behoedde. Aan dat lijstje zou Michael best eens toegevoegd kunnen worden. Nu nog niet. Nog lang niet. Maar als Smit zich zo blijft ontwikkelen, is hij over 3 of 4 jaar een concurrent voor iedere mogelijke doelman.

Voorschoten ’97 stopt met selectieteams JO7 t/m JO10

Met directe ingang wordt de jeugd onder de O7 tot en met O10 ingedeeld op niveau. Dat heeft Voorschoten ’97 besloten. Er zijn geen selectieteams meer. Hierbij wordt zo veel mogelijk gekeken naar welke spelers het beste in welk team passen. De commissies Technische Zaken en Pupillen van Voorschoten ’97 doen hun best om alle jeugdspelers in de best passende teams te plaatsen. Met zorg en aandacht wordt elk jeugdteam samengespeeld. Dat gebeurt in nauw overleg met de huidige en toekomstige trainers.

 

 

Must Read