zondag, juli 21, 2024
HomeSponsoringSponsornieuwsLIMES aan den Rijn in Michelin gids en hoofdsponsor 'Mens achter de...

LIMES aan den Rijn in Michelin gids en hoofdsponsor ‘Mens achter de bal’

-

December 2023: 3 nieuwe restaurants in de MICHELIN Gids Nederland, waaronder:

LIMES aan den Rijn

Valkenburg (Zuid-Holland)
Daan Reijngoudt is een chef die het belang van sauzen kent. Denk aan een verfijnde roomsaus van ganzenlever met de subtiele aanwezigheid van calvados om gebakken eendenlever met zoete fruitgarnituren en een briochebroodje extra diepgang te geven. Zijn keuken is mooi met zijn tijd mee, zonder te vervallen in onnodige liflafjes. Gebruikt hij jalapeño of hoisin in zijn bereidingen, dan gebeurt dat doeltreffend. De chef verleidt ook met zijn keuze om zowel verrassingsmenu’s als een verleidelijk à la carte aanbod aan te bieden. Dankzij de knappe open keuken kan u de chef aan het werk zien. Al is een plek op het terras aan de Oude Rijn, aan de voet van een bedrijvencomplex, ook zeker de moeite waard.

Wilt u uw etentje bij LIMES aan den Rijn combineren met een bijzondere overnachting? Check dan zeker Vesper in Noordwijk aan Zee.

Zoals ongetwijfeld bekend onderhand is LIMES aan den Rijn (Delimes) ook een belangrijke sponsor van LeidenAmateurVoetbal.nl. Dit als businessclubpartner en onze hoofdsponsor van de LAV podcast die drie keer per maand te beluisteren valt. Echter; Limes aan den Rijn heeft zich nu ook als hoofdsponsor gemeld voor de nieuwe podcast ‘De mens achter de bal’, een productie van Remco Mentink met elke maand weer een nieuwe hoofdgast. Het mag voor zich spreken dat LAV heel blij is met al deze steun en we hopen dat een bezoek aan LIMES aan den Rijn er voor u van komt in 2024. Meer dan de moeite waard, zo weten wij uit ervaring!

LIMES aan den Rijn

Voorschoterweg 23G
2235 SE, Valkenburg (ZH)
Nederland
info@limesaandenrijn.nl
071 200 1680

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read