zondag, juli 21, 2024
HomeSponsoringSponsor van de maandLAV-sponsor van de maand januari: Werk Makelaardij

LAV-sponsor van de maand januari: Werk Makelaardij

-

Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften), moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken om haar artikelen te kunnen plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is blij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de rubriek ‘LAV-sponsor van de maand ’ een plekje in de spotlights verdienen. Deze keer ging LAV in Leiden op bezoek bij Marcel Werk, eigenaar van Werk Makelaardij.

Marcel, kun je wat vertellen over jouw eigen voetbalverleden en wat is jouw verdere betrokkenheid met het amateurvoetbal in de regio?

,,Ik ben begonnen bij vv Leiden en heb daar een groot deel van mijn jeugd gespeeld. Later ben ik naar UVS vertrokken maar toen mijn trainer Fred Filippo hoofdtrainer bij vv Leiden werd, ben ik naar vv Leiden teruggekeerd en heb daar een aantal jaren in het eerste elftal gespeeld. Daarna heb ik nog een periode bij  DoCoS gevoetbald, om uiteindelijk toch weer bij vv Leiden te eindigen. vv Leiden (na de fusie met FC Rijnland opgegaan in Sporting Leiden, SN)  beschouw ik toch wel als mijn cluppie en heb daar een prachtige tijd gehad en veel vrienden gemaakt. Tegenwoordig probeer ik vooral de wedstrijden van mijn zoon Milan (selectiespeler bij Voorschoten’97 (za),SN) te bezoeken. Daarnaast bezoek ik samen met Milan graag een wedstrijdje in de Premier League. We hebben al tripjes gemaakt naar Southampton, Newcastle United en Liverpool en tussen Kerst en Oud en Nieuw stond Chelsea – Bournemouth op het programma. We hebben er deze keer een gezinsuitje van gemaakt, want mijn vrouw en dochter zijn ook meegegaan naar Londen. De dames hebben daar lekker geshopt, terwijl wij ons vermaakten bij de voetbal’’, aldus Marcel.

Marcel, kun je iets vertellen over de ontstaansgeschiedenis van Werk Makelaardij?   

 ,,Voordat ik met Werk Makelaardij begon, werkte ik bij een ander makelaarskantoor. In 2011 , middenin de bankencrisis, vertrok de makelaar uit de Stevenshof, de wijk waar we woonden, en heb ondanks de lastige tijd toch besloten om met Werk Makelaardij te beginnen. Het was toch een beetje een sprong in het diepe, maar het is eigenlijk van het begin af aan goed gegaan. Mijn vrouw Annouska is een jaar later ook hier komen werken en sinds kort is ook Milan (op foto met pa) bij ons werkzaam. We werken met korte lijntjes en kennen de wensen van onze klanten goed. We zijn een relatief klein makelaarskantoor en ik merk dat de klanten het persoonlijke contact fijn vinden”, aldus Marcel.

Vervolgend:,, Wij zijn een makelaarskantoor dat zich onder andere heeft gespecialiseerd  in het verzorgen van Full Service aankoopbegeleiding. Onze ervaring is dat potentiële kopers graag een klankbord hebben om hun woonwensen en idealen mee te kunnen bespreken, maar vooral om antwoord te krijgen op de vele vragen die ze hebben. Daarnaast werken wij op basis van prestatiegerichte courtage. No cure, no pay, dus. Wordt de woning uiteindelijk niet aangekocht of verkocht, dan is er ook geen courtage verschuldigd. Wij streven naar tevreden klanten, want onze klanten zijn ons visitekaartje. Ja, de laatste jaren zijn ontzettend hectisch geweest op de huizenmarkt. Wij hebben meegemaakt dat bij een Open Huis-bezichtiging soms wel 50 geïnteresseerden buiten in de rij stonden te wachten. Door allerlei oorzaken is voor een grote groep mensen een eigen huis momenteel niet meer haalbaar. Ik vind dat dramatisch en door de gestegen energieprijzen is de huizenmarkt voor velen allen maar slechter geworden. Nu blijven ook jongeren vaak noodgedwongen langer thuis wonen en ik hoop dan ook oprecht dat voor deze generatie de komende jaren voldoende wordt bijgebouwd’’, besluit Marcel.

Must Read