woensdag, juli 17, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementDe toppers van de week (16 en 17 maart)

De toppers van de week (16 en 17 maart)

-

spelersklassement 2012 2013Ze hielden hun doel schoon, strooiden met passes, waren een-sta-in-de-weg, maakten vuile meters, lieten zich feliciteren als doelpuntenmaker of waren op andere manieren van grote waarde voor hun team. De toppers van de week….

 

Eerste en tweede klasse

 

Na afgelopen weekend staan er 166 spelers in dit klassement. Nog steeds hebben een aantal basisspelers bij hun club nog geen punt verzameld en voor hen wordt het dus opschieten geblazen. Van de spelers die wel op de lijst staan, hebben er 29 spelers meer dan negen punten: ofwel zij staan genoteerd in de dubbele cijfers. Bovenaan is het ronduit spannend en zijn er nog genoeg gegadigden voor de titel van ‘de beste speler van het seizoen’.  Opvallend is dat slechts twee aanvallers terug te vinden zijn in de top van het klassement. Voorschoten’97 heeft de meeste spelers in de, laten we zeggen, top dertig staan (6). FC Rijnvogels en Valken’68 volgen met vier spelers. Bij TAVV en SJC (1) staan er juist veel meer spelers na de top 30. De kleppers van de week waren: Jeffrey Timmermans (Kagia), Marvin Sloos (GHC), Lars van der Pijl (TAVV), Joshua Steenvoorden (V’97), Jordy Groot (SJC), Nick van der Wiel (RCL), Fays Bouchkache (FC Boshuizen), Danny Maaskant (GHC), Adem Dogan (FC Boshuizen), Ben van der Lans (Kagia), Erwin de Ridder (Valken’68), Levi Marengo (FC Boshuizen) en Rodney Sno (V’97). Dit keer geen debutanten.

 

Derde en vierde klasse

 

In deze lijst vinden 344 spelers onderdak, dus alles bij elkaar opgeteld staan er al 510 regionale spelers in de lijst, waarbij niet eens alle clubs meedoen aan deze klassementen. Afgelopen weekend kregen tweeënzestig spelers punten. Dat was een primeur voor Cedric den Dekker (ROAC), Job Weststrate (LSVV’70) en Martijn Plugge (Stompwijk). De toppers van het weekeinde van 16 en 17 maart waren: Stan Verwoerd (Woubrugge), Michel de Kruijf (Alphia), Mourad Kaddouri (Roodenburg, zo), Ricky Visser (Warmunda, zo), Jeffrey de Haas (ROAC), Abdul Farhane (Roodenburg, zo), Bilal Karasahin (Lugdunum), Leroy Brooks (Leidsche Boys, za),Tijs van der Hoorn (Koudekerk) en Steven de Taeye (Warmunda, zo). De ‘tweepunters’en de spelers die een punt mochten ontvangen vermelden we dit keer niet, want dat is een enorme waslijst. Van de derde en vierde klasse staan 59 spelers in de dubbele punten en elf daarvan hebben ondertussen twintig punten of meer.

Vrijdag weer alle standen en rangen. Woensdag de beste elf van de week voor de volgers van ons Facebook. Deze namen worden vrijdag 22 maart gepubliceerd op onze website. Komend weekeinde en de speldagen 30 en 31 maart tellen mee voor de maandwinnaar, maar daar voegt onze redactie het inhaalprogramma van maandag 1 april aan toe. Het aantal kanshebbers voor deze eer is nog erg groot!!!

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read