woensdag, juli 17, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementDe toppers van de week (23 en 24 maart)

De toppers van de week (23 en 24 maart)

-

spelersklassement 2012 2013Ze hielden hun doel schoon, strooiden met passes, waren een-sta-in-de-weg, maakten vuile meters, lieten zich feliciteren als doelpuntenmaker of waren op andere manieren van grote waarde voor hun team. De toppers van de week….

 

Eerste en tweede klasse

 

Na afgelopen weekeinde is er een nieuwe koploper. Wie? Zie vrijdag de standen en rangen. Bovenin wordt het ondertussen wel erg spannend, met nog diverse kanshebbers op de eerste plaats. In de afgelopen speelronde blonk er slechts één speler in het bijzonder uit. Net als vorige week vergaarde Jordy Groot van SJC de volle buit. Spelers die in elk geval ook in het oog sprongen waren in willekeurige volgorde: Derek Prins, Kasper Michel en Jim van de Krogt (Voorschoten’97), Jeroen Haasnoot, Jean-Paul Verkade en Erwin de Ridder (Valken’68), Daan Koetje, Lars van der Pijl en Mitchel van Wijk (TAVV), Mike Verhoek (SJC), William van Vliet, Renaldo Nagtegeller en Rudy Kluts (RCL, deze scores zijn nog niet verwerkt want te laat binnen, red.), Duuk van der Meer, Erik Candido en Sjors Brandsma (Meerburg), Jeffrey Nijenhuis (Kagia), Michael van Voorthuijzen, Danny Maaskant en Marvin Sloos (GHC), Faysal Bouchkache (FC Boshuizen) en Peter Messemaker (FC Rijnvogels). Raymond Baten was dit keer de enige speler, namens FC Rijnvogels, die zich van de nul af kon werken. Daarbij dient te worden gesteld dat hij pas sinds kort aan spelen toegekomen is.

 

Derde en vierde klasse

 

Max Bukuru van de zondagtak van Roodenburg stond nog op nul, maar scoorde meteen maar drie punten in de Leidse derby tegen DoCoS. Ook Stefan Disselveld van FC Rijnland schoot van nul naar drie en passeerde dus meteen een grote groep spelers. Andere nieuwelingen van deze week zijn: Niels van de Meij (Warmunda, zo), Jeroen Koot (Koudekerk), Alphert Christina en Ernst van Ruiten (LSVV’70), Renzo Oudshoorn en Whesley Honsbeek (Leidsche Boys, zo). De hoogste scores van spelers die al op de lijst stonden komen voor bij de volgende spelers: Marco Westerman (Stompwijk), Mario van der Pluym (Roodenburg, za), Abdoul Farhane (Roodenburg, zo), Jeffrey de Haas (ROAC), Dexter Pardon (FC Rijnland), Leroy Brooks (Leidsche Boys, za), Albin van Wieringen en Jordi Wong(MMO). Farhane en Steven de Taeye (Warmunda, zo) vallen al weken op en werkten zich verder op in de rangschikking. Van Football Factory, UDO en Hazerswoudse Boys ontving onze redactie geen punten. Wel bericht, maar geen punten kwamen van De Voscuyl. Ofwel vv Oegstgeest.

 

Vrijdag weer alle ranglijsten, ook die van de topscorers. Binnenkort meer over de eventuele beloning voor de beste spelers van het klassement. Sommige clubs hebben nog zes wedstrijden voor de wielen. Anderen zeven, acht of nog meer. Er valt dus nog voldoende te sprokkelen!!

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read