woensdag, juli 17, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementDe toppers van de week….16 en 17 februari

De toppers van de week….16 en 17 februari

-

spelersklassement 2012 2013Ze hielden hun doel schoon of voorkwamen meer tegentreffers. Ze stonden hun mannetje achterin, strooiden met passes vanaf het middenveld of ze waren levensgevaarlijk voor het vijandelijke doel. De toppers …van de week.

 

Deze week is er geen uitsplitsing naar de eerste en tweede klasse enerzijds en de derde en vierde klasse anderzijds. Ook slaan we het weekelftal over. Daarvoor werd er simpelweg te weinig gespeeld. Om die reden zet onze redactie voor deze gelegenheid alle spelers maar even op een rij die punten verdienden voor het spelersklassement. Daarmee wordt nog niet alles verraden, want vrijdag zal de stand pas worden gepubliceerd zoals dat wekelijks op die dag het geval is. Tevens geeft onze redactie in onderstaande bericht niet de gegeven punten weer.

 

Van FC Boshuizen en Lugdunum ontving onze redactie geen punten. Ook niet van UDO trouwens, maar daar werd als reden opgegeven dat niemand in aanmerking kwam vanwege ondermaats presteren. De Oegstgeestenaren verloren van de VCS, een club die nog steeds stijf op de laatste plaats terug te vinden is.

 

In willekeurige volgorde:

Leidsche Boys (zo): Ger Schoenderwoerd, Danny Koolen, Rida Mkaddem, Patrick Oomen, Patrick Nachtegeller, Ricardo van der Reijden

FC Rijnland: Dexter Pardon, Janus van der Putten

Roodenburg (zo): Abdul Farhane, Mourad Kaddouri

Warmunda: Martijn Groenewoud, Michael Wijsman, Jeroen van Noort

DoCoS (zo): Niels van der Linden, Cenny Scheffer, Joshua van Overvliet

DOSR: Joey Rietbroek, Paul Bisschops, Jordi van Klink

Oegstgeest: Danny Nonhebel, Bob den Hollander, Thomas van der Sten, Ruben Groeneveld, Joep Zenden

SJC: Dandy Steenvoorden, Mike Koenders, Mike Verhoek

SJZ: Hans Coret, Koen van der Meer, Caleb van der Helm

Stompwijk: Marco Westerman, Rob de Jong, Dennis van de Linden

 

Volgende week wordt de speler van de maanden december, januari en februari bekend. Normaliter komt de winnaar uit 1 maand, maar alle clubs kwamen in de genoemde maanden maar sporadisch in actie. De winnaar mag zich ook nu weer melden bij Henny’s Rits Vrijetijdskleding.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read