woensdag, juli 17, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementDe toppers van de week….(2 en 3 maart)

De toppers van de week….(2 en 3 maart)

-

spelersklassement 2012 2013Ze hielden hun doel schoon of voorkwamen meer tegentreffers. Ze stonden hun mannetje achterin, strooiden met passes vanaf het middenveld of ze waren levensgevaarlijk voor het vijandelijke doel. De toppers …van de week.

 

Eerste en tweede klasse

 

Bas MouritsLiefst drieëntwintig spelers kregen in de voorbije speelronde meer dan 1 punt bijgeschreven. Onder hen ook weer enkele toppers uit de top van het klassement. Vooral verdedigers en middenvelders sprongen in het oog. Voordat het klassement- altijd op vrijdag zoals bekend- wordt gepubliceerd, nu alvast de toppers van de week op een rijtje. Voor een aantal spelers leverde het een basisplaats op in ons weekelftal. Gaan we: Peter Korteling en Matthijs Keemink (Voorschoten’97), Erwin van der Nagel, Hans van der Bent en Erwin de Ridder (Valken’68), Jesper Neuteboom, Jochie Sebrechts en Mo Berdai (UVS), Bart Jan Neuteboom (FC Boshuizen), Bas Mourits (foto) en Yuri van Es (FC Rijnvogels), Danny Maaskant, Michael van Voorthuizen en Michael de Roode (GHC), Christaan Laan, Jonas Farih en Jelle Korbee (Meerburg), Renaldo Nagtegeller (RCL), Sander Egberts, Pim Verlaan en Lars van der Pijl (TAVV), Mike Verhoek en Martijn Walter (SJC). Nieuwelingen op de lijst zijn Mehmet Güngör en Fays Bouchkache (FC Boshuizen), Nick van der Wiel (RCL) en de al genoemde Korteling, Farih en Laan.

 

Derde en vierde klasse

 

Achtenzestig spelers vielen nadrukkelijk in de smaak. De namen gaan we niet allemaal noemen, want de lijsten maken morgen alles duidelijk. De spelers met de maximale buit lichten we wel even uit. De drie punten gingen naar: Michel de Kruijf (Alphia), Rowin Peet (DoCoS, za), Rob Noort (DoCoS, zo), Leroy Brooks (Leidsche Boys, za), Stan Verwoerd (Woubrugge), Michael Wijsman en Steven de Taeye (Warmunda, zo), Jordy Manuputty en Kevin Wassenaar (UDO), Abdul Farhane en Nabil Amrani (Roodenburg, zo), Mike Armitage (Roodenburg, za), Werner van Leeuwen (MMO) en  Charles Logue (Football Factory). Bijzonder opvallend was Martijn van Trigt. Hij stond nog niet op de lijst, maar dat is logisch. Hij maakte namelijk zijn debuut voor ROAC en scoorde direct vier keer. Drie punten dus ook voor deze speler van de derdeklasser. Van Leeuwen van FC Rijnland is nieuw op de lijst en dat geldt nu ook voor Marc Molleman (Woubrugge), Loek de Blauw (ROAC) en Tom Heemskerk (DoCoS,za).

 

De hoed gaat symbolisch af voor alle weektoppers en onze redactie zal nauwlettend in de gaten houden wie zich straks de beste speler mag noemen van de maand maart. M.a.w.;  wie volgt Thijs van Wetten van Hazerswoudse Boys op? Vrijdag alle standen en rangen, zo ook van het topscorersklassement van de eerste tot en met vierde klasse zaterdag en zondag.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read