zaterdag, juli 20, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementDe toppers van de week…(22 en 23 november)

De toppers van de week…(22 en 23 november)

-

Ze domineerden op het middenveld, waren voorin zo scherp als een mes, stonden als een huis achterin of waren heer en meester tussen de palen. De toppers van de week derhalve. De uiteindelijk gekozen elftallen en de nieuwe standen worden, zoals gebruikelijk, vrijdag gepubliceerd op onze site en al eerder op Facebook van Leidenamateurvoetbal, maar nu alvast wat gegevens over de toppers in de diverse klassen.

spelersklassement_2014_2015
Hoofd-en eerste klasse

Na de tiende speelronde zijn er 95 spelers genomineerd voor het spelersklassement. Daarbij dient te worden aangetekend dat enkel regiogenoot SJC geen punten doorgeeft. Nieuw in de lijst na het voorbije weekend zijn: Hendrik van Beelen en Timo Schaap (FC Rijnvogels), Sjoerd de Vries (Voorschoten’97), Arnaud van Leeuwen (ARC), Tim Gonlag (GHC) en Jaber Akhrif (Valken’68). Inmiddels hebben tien spelers de dubbele punten bereikt. Spannend is het zeker. Twee spelers leiden de dans, gevolgd door een duo op een punt. Verklapt kan worden dat FC Boshuizen dit keer geen punten toekende vanwege een te povere prestatie tegen Poortugaal.

Tweede en derde klasse

Na 900 minuten voetbal en blessuretijd hebben 248 spelers al minimaal een punt in het spelersklassement. Nieuwe gezichten sinds het weekend van 22 en 23 november zijn de navolgende spelers: Arthur Schiebroek (DoCoS), Koen Mollers (LSVV’70, doelman werd ‘uit de kast gehaald’ vanwege het ontbreken van de eerste twee doelmannen), Walter Bisschops (Teylingen), Ferry Kort (UVS), Koen van der Meer (Alkmania), Dirk Zwetsloot (Teylingen) en Dave de Koning (Alkmania). Ondertussen hebben zich al drie spelers gemeld met minimaal twintig punten en dat geldt voor 35 spelers voor wat betreft minimaal tien punten.

 
Vierde klasse

Met zes nieuwe spelers is de lijst uitgebreid naar nu 221 spelers. Tal van spelers staan evenwel nog op nul dus aan hen de taak om zich in de rangschikking te gaan spelen. Nieuwe namen bij die ruim tweehonderd spelers zijn: Joost de Groot (Bernardus), Emrah Kaya (Leidsche Boys,zo), Nick van der Dop (VV Leiden), Pim Brouwer (VVSB,za), Toon van Wetering (Warmunda,zo) en Marco van Heuveln (Woubrugge). In de vierde klasse hebben tot nu toe 32 spelers dubbele punten.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read