woensdag, juli 17, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementSpeler van de maand november: Mo Achahbar (GOL Sport)

Speler van de maand november: Mo Achahbar (GOL Sport)

-

Uit handen van een van de medewerksters van vrijetijdskledingzaak  Henny's Rits neemt Mo Achahbar zijn prijs in ontvangst.
Uit handen van een van de medewerksters van vrijetijdskledingzaak Henny’s Rits neemt Mo Achahbar zijn prijs in ontvangst.

Iedere maand wordt het spelersklassement opgemaakt en daar rolt dan een winnaar uit. Deze maand viel deze eer te beurt aan GOL Sport aanvaller Mo Achahbar . Er moest wel een lotong aan te pas komen want doelman Wouter van Valen van Zwammerdam en Sven Aartman van TAVV eindigden gelijk in punten. Onze verslaggever Sergio Rademakers nam contact op met de winnaar om zijn reactie over deze uitverkiezing te polsen.

Achahbar reageert met verbazing, maar niet minder enthousiast:,,Joh, ben ik speler van de maand geworden? Dat wist ik helemaal niet. Ik ben niet zo van statistieken bijhouden enzo. Wel leuk om te horen dat mijn spel opvalt. Bij GOL Sport heb ik het enorm naar mijn zin. Er heerst een perfecte sfeer en we hebben een hele leuke selectie. Ik kom zelf uit Den Haag maar het spelen in de Leidse regio vind ik een verademing. Er wordt door de diverse regionale media veel aandacht besteed aan het amateurvoetbal. Zo ook door leidenamateurvoetbal.nl uiteraard. Feit dat ik gebeld word nu door jullie zegt genoeg. Speler van de maand en een interview op jullie website. Dat ben ik helemaal niet gewend. Maar het geeft wel een boost. Echt leuk!”

spelersklassement_2014_2015

Achahbar speelt zich wekelijks in de kijker en op de vraag of hij hogerop wilt gaan spelen, antwoord hij als volgt:,,Natuurlijk zou ik op hoger niveau willen spelen. Dat wil iedere voetballer toch. Maar het is niet zo dat ik weg wil bij GOL Sport. Als ik goed genoeg blijf voetballen, komen er misschien geïnteresseerde clubs die hoger uitkomen. Mocht dat het geval zijn dan zal ik me moeten bewijzen op een hoger niveau en zou dat mooi meegenomen zijn. Zo niet dan niet, als ik maar lekker kan voetballen.”

Over de verrichtingen van GOL Sport dit seizoen:,,We zijn nog te wisselvallig vind ik. Als dat eruit gaat weet ik zeker dat we hoog kunnen eindigen op de ranglijst. De ene week spelen we een ontzettend goeie wedstrijd terwijl het de andere week dramatisch is. Het is nog even wennen in de derde klasse. Maar er zit pas een half seizoen op. Aan de sfeer en de beleving binnen de ploeg ligt het niet. Die is optimaal. We zullen zien waar de tweede seizoenshelft ons brengt op de ranglijst.”

De geboren Hagenaar, die tot nu toe elf keer scoorde en menig assist op zijn conto kreeg, sluit af:,,Ik voel me best vereerd met deze uitverkiezing. Het is altijd leuk als je in het zonnetje wordt gezet. Bedankt daarvoor. En succes met jullie leuke website!”

Tenslotte de al eerder gepubliceerde eindstanden per klasse over de maand november:

Hoofd-en eerste klasse

1 Danny Maaskant, GHC 10
2 Erwin van der Nagel, Valken’68 9
3 Erwin de Ridder, Valken’68 7
3 Tim Gonlag, GHC 7
3 Machiel van Maarseveen, ARC 7
6 Elroy Lammers, GHC 6
6 Milan van Schaijk, Alphense boys 6
6 Ricardo van Rijswijk, ARC 6
6 Tony van Ooij, ARC 6
6 Derek Prins, ARC 6

Tweede en derde klasse

1 Mohammed Achahbar, GOL Sport 11
1 Sven Aartman, TAVV 11
1 Wouter van Valen, 11
4 Patrick Bom, 10
5 Jeroen van Dorp, Zwammerdam 9
6 Nick Ammerlaan, Stompwijk 8
7 Rob van der Krogt, Teylingen 7
7 Kevin van Wijk, TAVV 7
7 Erwin Verkuylen, Roodenburg 7
7 Freek Heemskerk, ROAC 7
7 Ruben Reus, 7
7 Richard Bakker, MMO 7
7 Rudolf Bax, MMO 7
7 Jelle Clemens, Kagia 7

Vierde klasse

1 Patrick Wassing, Hazerswoudse B. 9
1 Remco van der Jagt, Altior 9
1 Roy Wiggemansen, Alphia 9
4 Sam Huigsloot, DOSR za 8
4 Stef Schinagl, Bernardus 8
6 Sven Tourné, Woubrugge 7
6 Arthur van Dam, Warmunda za 7
6 Ricardo Heruer, Leidsche B. zo 7
6 Gerbrand van Breugel, Bernardus 7
6 Ronald Ubink, Altior 7
6 Niels Koolwijk, Alphia 7

Sergio Rademakers
Sergio Rademakers
Verslaggever sinds 2013. Leidenaar pur sang, vooral kenner van derde-en vierde klasse, sergio@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read