zaterdag, juli 20, 2024
HomeVijfde klasseFootball FactoryVoorbeschouwing vijfde klasse A, zaterdag 12 november

Voorbeschouwing vijfde klasse A, zaterdag 12 november

-

MMO-Football Factory

En de trein van MMO dendert onverminderd voort. afgelopen weekend moest het arme Sporting Martinus er met liefst 0-5 aan geloven. Hoewel nog vroeg in het seizoen wordt er in Hoogmade aan promotie gedacht. Niet onterecht, want MMO ontpopt zich steeds meer als een eenheid die goed en doeltreffend voetbal op de mat legt. Overwinning nummer zeven zal natuurlijk uitbundig gevierd worden in de vernieuwde kantine. Football Factory, dat eveneens promotie als hoogste doel heeft, zal de thuisploeg maar al te graag als eerste pootje lichten. De drie zeges op rij zal de Factorianen een dosis zelfvertrouwen geven én de wetenschap dat men meetelt in de vijfde klasse. Bij MMO is vormgever Richard Bakker er tot aan de winterstop niet bij. De middenvelder liep in de voorbije speelronde een hamstringblessure op. Vorig seizoen, in de vierde klasse, won groen en wit met 3-1 van de Leidenaren.

Note redactie: later in de week volgt nog een interview met doelman Albin van Wieringen van MMO.

Bernardus-Bodegraven

De mouwen worden opgestroopt in Hazerswoude. Na twee frustrerende nederlagen op rij is de maat vol bij de selectie van Ron Paling. De ploeg wil eindelijk weer het zoet der overwinning smaken en Bodegraven moet dan het slachtoffer worden. De opponent won afgelopen zaterdag voor het eerst en ook Bodegraven zal dus snakken naar (weer) een zege. Bernardus zal op zoek gaan naar de scherpte voorin toen de ploeg veertien keer het doel vond in drie wedstrijden. Bodegraven kan een getergd Bernardus verwachten.

Overige wedstrijden: UNO-De Rijnstreek, Kamerik-Zwanenburg, Terrasvogels-Sportief, Utrecht United-Sporting Martinus, Vogelenzang-THB.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read