zaterdag, juli 20, 2024
HomeVijfde klasseFootball FactoryVoorbeschouwing vijfde klasse A, zaterdag 2 maart

Voorbeschouwing vijfde klasse A, zaterdag 2 maart

-

Hazerswoudse Boys – Football Factory

Hazerswoudse Boys startte afgelopen zaterdag uitstekend bij koploper SJC. De formatie van Robert Swart was in het eerste kwartier de betere ploeg, kwam verdiend op voorsprong, maar twee minuten van onoplettendheid deden de zwart-witten de das om. Ondanks deze nederlaag zullen de Boys moed hebben geput uit het vertoonde spel in de beginfase. Komende tegenstander Football Factory had het in eigen huis lastig tegen laagvlieger DVC, het lukte de rood-zwarten pas in de slotfase van de wedstrijd om de drie punten veilig te stellen (2-1). De heenwedstrijd tussen Football Factory en Hazerswoudse Boys eindigde in een 4-2 overwinning voor de universitairen.

LSVV’70 – Bernardus

LSVV’70, verwikkelt in een spannende titelstrijd met SJC, ontving in haar laatste wedstrijd middenmoter Overschie. De heenwedstrijd tussen beide clubs werd door de Leidenaren met twee vingers in de neus gewonnen (0-5), maar in de Kikkerpolder waren de Rotterdammers bijna de gevreesde bananenschil voor de thuisploeg. Jiddo Doornenbal voorkwam met de enige treffer van de wedstrijd averij voor zijn ploeg en door dit resultaat bleven de roodhemden in het spoor van de Noordwijkers. Komende tegenstander Bernardus was afgelopen zaterdag de baas over SVV (2-0), waardoor de formatie van Serge den Os zicht bleef houden op de felbegeerde derde plaats in de eindrangschikking. De heenwedstrijd tussen beide clubs eindigde in een eenvoudige 0-4 overwinning voor LSVV’70.

Overschie – Kickers’69

Ook Kickers’69 mag komende zaterdag weer aan de bak. De Leimuidenaren speelden de laatste drie maanden slechts één (competitie) wedstrijd, dus je kunt gerust stellen dat de mannen van Angelo Leverock uitgerust aan het laatste deel van deze voetbaljaargang gaan beginnen. Kickers’69 vertrekt komende zaterdag naar Rotterdam, alwaar tegenstander Overschie wacht. Ook de oranje-witten zijn, net zoals regioclubs Hazerswoudse Boys, Bernardus en Football Factory, nog volop in de race voor plek 3, een klassering die aan het eind van de competitie een ticket voor het spelen van p/d-wedstrijden oplevert. De heenwedstrijd tussen beide clubs eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Overige wedstrijden in deze klasse: SVV – Buytenpark, Delft – SJC

 

Must Read