maandag, juli 22, 2024
HomeLSVV'70Interviews LSVV'70Hemd van het Lijf met Wouter Huisman van LSVV'70

Hemd van het Lijf met Wouter Huisman van LSVV’70

-

Op het verzoek van velen weer terug: Hemd van het Lijf. In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer, bestuurder of andere betrokkene vanuit de club. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is Wouter Huisman van LSVV’70 aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Wie weet worden de schijnwerpers dan binnenkort op jou gericht.

Wouter Huisman en Freek Jansen (10), grote maten van elkaar, vieren feest. De titel is binnen na een zege op Football Factory (archieffoto)

VraagAntwoord
Stel je even kort voorMijn naam is Wouter Huisman, vader van Lauren en Sepp, speler van LSVV '70 en met 37 jaar natuurlijk veel te oud voor de "hemd van het lijf" rubriek van LAV.
Beroep/StudieWerkzaam bij de oudste en mooiste onafhankelijke bank van Nederland. Zoek zelf maar uit welke.
RelatieOp zaterdag 24 september 2016 ben ik getrouwd met Suus. Op deze datum stond eigenlijk de klassieker vv Kouderkerk - LSVV '70 op het programma Met veel dank aan vv Koudekerk werd deze wedstijd 3 dagen vervroegd én mocht ik zelfs de Koudekerkse Pupil van de Week zijn.
Hobby'sToen ik 7 jaar was schreef ik bij deze vraag in een vriendenboekje "voetbal" en eigenlijk is dat nu nog steeds mijn antwoord.
Angst voorHet 'wel en wee' van mijn kinderen, vrouw en familie/vrienden. De rest is ondergeschikt.
Grootste ergernisVerplicht met links afwerken terwijl je stijf rechts bent zoals ik. Ontneemt alle plezier van een afwerkoefening en tweebenig word ik echt niet meer.
Beste boek"Met en zonder haar". Dat is een liefdesroman gebaseerd op het leven van T. Loos en tevens de titel van het nog te schrijven boek van J. Gloerich over de keepende gebroeders Waasdorp.
OvergewaardeerdEigenlijk de voltallige selectie van LSVV '70. Qua voebalkwaliteiten dan, als mens het tegenovergestelde.
VaccinerenAltijd doen, al heb ik toch liever een Pfizer- dan een Spoetnik spuitje.
Daarvoor mogen ze me wakker makenLiever niet, doen m'n kinderen al veel te vaak.
Verschrikkelijk lekkerDe sushi van Sticks and Bowls in Roelofarendsveen. Bijzonder hoe in dit schitterende dorp uit het niets een sterrenwaardig afhaalrestaurant is neergezet. Trouwens, de ijssalon één deur verder is ook een aanrader.
Grootste wensIk heb al zoveel. Laat me dan wensen dat er een leven na LSVV '70 is én dat er veel jonge, enthousiaste, sociale, bij voorkeur studerende voetballers zich elk jaar weer aanmelden bij LSVV '70.
Vakantielanden en waaromOnze laatste reis was naar Zuid-Afrika (Kaapstad), net voor alle corona beperkingen. Een fantastisch land, wel een eindje vliegen maar geen tijdsverschil/jetleg. Dichter bij huis is Oostenrijk favoriet, uiteraard in de winter maar ook in de zomer.
LevensmottoJeetje, ik ben niet zo diepzinning. Misschien is dat het dan wel 'neem het leven en jezelf niet te serieus'.
Drie sportmomenten1) Champions League winst Ajax in 1995, maar eigenlijk alle Europese thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion, 2) Olympische Spelen in London in 2012, hét sporttoernooi en schitterende sfeer in de stad 3) Real Madrid - Ajax in 2019, geweldig team en magische avond
Je voetballoopbaanDie is heel overzichtelijk. Na de volledige jeugdopleiding en 5 seizoenen eerste elftal bij DVV Duiven een transfervrije overstap gemaakt naar LSVV '70. Daar ben ik de tel kwijt geraakt, volgens mij is dit mijn 14e seizoen.
Zo'n warm mensFreek - Mugge. Kiezen is onmogelijk. Geweldige trainers, maar bovenal fantastische mensen.
Beste trainerWim - Jansen. Kiezen is onmogelijk. Fantastische mensen, maar bovenal geweldige trainers
LeidenAmateurVoetbalFantastisch medium! Geeft een extra dimensie aan het Leidse voetbal. Het blijft leuk om wedstrijdverslagen, interviews en fotorepportages van onze wedstrijden te lezen / kijken. Daarnaast zijn de spelerscarrousel updates aan het eind van het seizoen elk jaar weer de belangrijkste bron voor ons scoutingsaparaat. Zo zijn we bijvoorbeeld Jos van Beuningen op het spoor gekomen.
Daarin onderscheidt LSVV'70 zichVolgens mij zei Wim Mugge in een interview op jullie site "je moet het eigenlijk meegemaakt hebben". Je bent bij ons nooit aanwezig omdat je dat moet maar omdat je dat wilt.
Wie zou je, dood of levend, eens willen ontmoetenNiemand. Ik zou vooral willen dat mijn kinderen mijn moeder zouden mogen ontmoeten.
Kwal van de teeveeDie jongens van de Lama's. Vroeger hard om ze moeten lachen maar ik begrijp nu echt niet meer waarom
Vegetarisch etenTsja, ongemerkt steeds vaker. Niet overdrijven, maar wat minder vlees kan geen kwaad.
De beste elf spelers waarmee ik ooit speelde- Fokko Versloot (voor altijd onze nummer 1);
- Job Weststrate (mister LSVV '70, kwam op 40-jarige leeftijd nog prima mee in de 4e klasse);
- Boris Cammelbeek (onnavolgbare kap, deed aan de bal alles goed);
- Wouter Jansen (was stiekem nog steeds een profvoetballer);
- Peter van Diggele (misschien wel de meest pure voetballer);
- Freek Jansen (ongekende winnaarsmentaliteit, scoort uit alle hoeken en standen),
- Stijn Kalsbeek (huh? Ja echt. OK, vooral in zijn eerste seizoenen dan);
- Alphert Christina (elke tegenstander baalde als Alfredo het veld op kwam voor een warming-up),
- Jos van Beuningen (het beest van Leiden, rechtsback van profniveau maar tegenwoordig ook spits van formaat)
- Neal Petersen (ondanks zijn veel te grote mond mag hij natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje)
- Geert Jan Jonk (dynamische middenvelder en dragende speler in onze jaren in de 3e klasse)
- ideale 12e man: de rest van de huidige LSVV '70
Dit wil ik de lezers meegevenBlijf LAV steunen waar dat kan.
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read