zondag, juli 21, 2024
HomeSV BernardusInterviews SV BernardusHazerswoudse Boys- Bernardus eindigt al vroeg in mineur

Hazerswoudse Boys- Bernardus eindigt al vroeg in mineur

-

De Krakerrr van de Week is vroegtijdig in mineur geëindigd. Hazerswoudse Boys nam al vroeg een voorsprong via Ivo Vogelaar en iedereen ging er eens lekker voor zitten om deze clash gade te staan. Ongeveer tien minuten later ging het evenwel goed fout en de scheidsrechter van dienst kon niets anders dan het treffen staken. Wanneer de derby zal worden uitgespeeld, is nog niet bekend. Onze fotograaf zal er dan in elk geval wederom bij zijn en vanzelfsprekend zal er dan ook verslag worden gedaan ter plaatse door een van onze verslaggevers.

Voorzitter Dick Straathof van Bernardus was ontdaan na het nare incident waarbij Nordin Oudshoorn de pechvogel van de dag werd. ,,Nordin heeft al twee keer een zware kruisbandblessure opgelopen en nu heeft hij zijn kuitbeen gebroken. Een nare overtreding wat mij betreft en dit is voor die jongen hartverscheurend. Hij moet nu veertien dagen in het gips en dan volgt een operatie. Daarna mag hij zes tot acht weken niet op dat been staan. In januari krijgt hij de sleutel van zijn nieuwe huis en daar moet echt veel aan gebeuren. Nu heeft de selectie toegezegd hem te helpen met opknappen. Ook dat is Bernardus. Maar bovenal vind ik dit voorval heel triest en dat doet wat met spelers, staf, supporters en bestuur.”

Vanaf deze plaats wenst de voltallige redactie van LAV Nordin alle sterkte toe bij het herstel. Wij zullen zeker nog van ons laten horen!

Nagekomen bericht: de derby zal zaterdag 16 december al worden uitgespeeld, aftrap 14.30 uur!

Hennie Kanbier
Hennie Kanbier
Alle activiteiten, hoofdredacteur en eigenaar van Leidenamateurvoetbal.nl sinds 2011. Voetbalgek, dol op voetbalstatistieken. Tevens journalist bij Leidsch Dagblad, Hennie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read