zondag, juli 21, 2024
HomeDerde klasseDoCoSDoCoS zoekt hoofdtrainer voor nieuwe seizoen

DoCoS zoekt hoofdtrainer voor nieuwe seizoen

-

DoCoS is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De functie van hoofdtrainer is beschikbaar met ingang van het voetbalseizoen 2024-2025. Belangstellenden voor de functie van hoofdtrainer bij DoCoS kunnen uiterlijk tot en met vrijdag 9 februari 2024 een sollicitatiebrief en een (voetbal) CV  sturen naar de Voetbalcommissie van DoCoS, ter attentie van Bert Peet:  vc@docos.nl

De nieuwe hoofdtrainer is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van de eerste elftalselectie van DoCoS. Tevens wordt van hem/haar verwacht dat hij/zij oog en aandacht heeft voor het talent uit de eigen gelederen. DoCoS zaterdag 1 speelt in de derde klasse van het district West II zaterdagvoetbal.

Gezocht

DoCoS zoekt een hoofdtrainer die minimaal een trainersdiploma heeft op het niveau UEFA B inclusief een geldige licentie. Van de nieuwe hoofdtrainer wordt verwacht dat hij/zij communicatief sterk is en met een positieve voetbalaanpak in samenwerking met de begeleidende technische staf de seniorenselectie optimaal weet te motiveren en te ontwikkelen. Daarnaast wordt van de hoofdtrainer onder meer verwacht dat hij/zij positief coacht, DoCoS op een positieve manier vertegenwoordigt, zowel langs/op het veld als daarbuiten, en bijdraagt aan het verder ontwikkelen en vormgeven van het technisch beleid binnen DoCoS.

Voetbalvereniging

DoCoS is een familiaire club met ambitie. Normen en waarden staan hoog in het vaandel.

DoCoS biedt:

  • Goede trainingsfaciliteiten
  • Een prettige, gezellige en warme clubcultuur
  • Een markconforme vergoeding
  • Een éénjarig contract

Solliciteren

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen per mail  vc@docos.nl. Een kopie van het trainersdiploma kan naar hetzelfde mailadres worden verstuurd. De Voetbalcommissie van DoCoS zal vervolgens de sollicitatie verder oppakken en contact opnemen met de belangstellenden over de vervolgprocedure.

Must Read