maandag, juli 22, 2024
HomeZaterdagVierde klassePieter Koek neemt voorzittershamer bij SJZ over van Tom van der Meer

Pieter Koek neemt voorzittershamer bij SJZ over van Tom van der Meer

-

Pieter Koek is de nieuw voorzitter van voetbalvereniging SJZ. Hij is de opvolger van Tom van der Meer die na 7 jaar afscheid heeft genomen en is benoemd tot Lid van Verdienste van SJZ.  Koek staat nu aan het roer van een financieel gezonde vereniging. Maar er is meer dan voldoende werk aan de winkel.

Dat werk heeft vooral te maken met de accommodatie op Haasbroek. Jaren geleden werd al gesproken over een enorme herindeling van het sportpark aan de Nieuweweg. Nog altijd is het volstrekt onduidelijk wanneer de miljoenen kostende herinrichting (inclusief de bouw van een sporthal en het huisvesten van de scouting) zal plaatsvinden.

Pieter Koek (links) is de nieuwe voorzitter van SJZ. Hij is de opvolger van Tom van der Meer (rechts).

Gevolg van het uitblijven van duidelijkheid is dat de oude kleed- en clubhuisaccommodatie van SJZ steeds meer achterstallig onderhoud vertoont. Soms dulden reparaties geen uitstel en is het meer dan eens dweilen met de kraan open. Dat werkt voor de vrijwilligers van SJZ niet motiverend. Verre van dat zelfs, nog los van de kosten die SJZ moet maken.

Vanuit de ledenvergadering kwam dan ook het verzoek bij het gemeentebestuur aan te kloppen voor financiële steun voor onderhoudswerkzaamheden die geen uitstel dulden. Een uitdagende start voor preses Koek en zijn bestuur.

Gerard van der Hoeven

Must Read