dinsdag, april 23, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenZomerstop voor LeidenAmateurVoetbal.nl

Zomerstop voor LeidenAmateurVoetbal.nl

-

Het was een lang en enerverend seizoen. Er gebeurde veel, zo niet erg veel met en bij onze regionale clubs. Onze redactie heeft getracht er zoveel mogelijk aandacht aan te besteden en in die missie zijn wij geslaagd. Althans, getuige de bergen met complimenten aan het adres van ons team. Daar zijn wij apetrots op en het team spande zich graag in voor de clubs. Als trouwe volger van DoCoS, LSVV’70 en Meerburg genoten wij van de kampioenschappen van die clubs. Datzelfde gold voor de promoties van FC Rijnvogels en Warmunda. Wat een geweldige feesten, stuk voor stuk. Minder goed liep het af dit seizoen voor Valken’68, GHC, Oegstgeest, Hazerswoudse Boys, Voorschoten’97 (zo). Die clubs zullen echter volgend seizoen revanchegevoelens koesteren, ook iets om naar uit te kijken. Van alle andere clubs die wij volgden, maar niet meestrijden om de prijzen genoten wij als team overigens niet minder.

Onze ploeg gaat nu even pas op de plaats maken, zoals ook de clubs dat doen. Even het hoofd leeg maken, de batterij opladen en zaken in gereedheid brengen voor het komende seizoen. Wij streven er namelijk naar om ook een zesde seizoen in te gaan en dan nog meer uit te pakken. Afgelopen zaterdag beleefden wij een topdag op ons eerste lustrum. Met FC Rijnland als een uitstekend gastheer aan onze zijde en de strijd om de Koetshuis ‘de Burcht’ Cup als extra dimensie werd het een onvergetelijke dag, waarvan overigens niet enkel ons eigen team genoot. Het smaakt naar zoveel meer!

Nog even kort over die dag, want zeker het vermelden waard: voor het Prinses Beatrix Spierfonds werd via een loterij 330 euro opgehaald en dit bedrag zal spoedig worden overhandigd door FC Rijnland aan deze instantie. Alle beetjes helpen en het sociaal, maatschappelijk aspect staat bij ons ook hoog in het vaandel. Verder dient nog te worden vermeld dat een van onze sponsoren, Sportwash, Lugdunum beloonde met een tweede plaats via een seizoen lang gratis wassen van de sportkleding. De Leidenaren waren uiteraard blij met deze fraaie geste. Winnaar FC Rijnvogels kreeg een cheque ter waarde van 1000 euro voor een trainingskamp van CreativEventZ. De Katwijkers wreven zich in de handen en zullen zich beraden over het team dat zich lekker gaat uitleven t.z.t.. De andere prijzen, beschikbaar gesteld door Leidenamateurvoetbal.nl en de sponsoren, werden eveneens met een glimlach ontvangen. Al met al een zeer geslaagd evenement om op terug te kunnen kijken.

Zomerstop leidenamateiurvoetbal

Terug naar de werkelijkheid nu. Het seizoen zit erop, alles is gezegd en geschreven en ons team gaat zich nu volop bezighouden met de toekomst. De Koetshuis Cup opzet zal worden geëvalueerd en ons team is verder in afwachting van de aanmeldingen vanuit de clubs voor het seizoen 2016-2017. De deadline is vastgesteld op komende vrijdag en ondertussen is er zekerheid over de deelname van Warmunda, DoCoS, RCL, Voorschoten’97, GHC, Zwammerdam, Kagia, Lugdunum, Roodenburg, FC Boshuizen, Meerburg, Football Factory, UDO, FC Rijnland, LSVV’70, SJZ, UVS, vv Oegstgeest, FC Rijnvogels, Leidsche Boys en VV Leiden! Uiteraard zijn wij heel blij met deze ‘zittenblijvers’. Op antwoorden van andere clubs wachten wij nog en dan kunnen we gaan inventariseren.

Het mag duidelijk zijn dat het over de clubs moet blijven gaan, daarvoor is deze website tenslotte in het leven geroepen. Dat neemt niet weg dat wij zeker ook afhankelijk zijn van sponsoren. Onze dank gaat uit naar de bedrijven die ons in het seizoen ’15-’16 steunden en wij hopen dat die sympathisanten ons blijven steunen. Toch hoopt ons team op meer support zodat de website leidenamateurvoetbal.nl levensvatbaar kan blijven, maar ook wat meer vet op de botten kan krijgen. Onze bannertarieven zijn extra aantrekkelijk gemaakt dus daarvoor hoeft u niet te passen. En ook niet voor de alsmaar toenemende aantallen bezoekers en volgers. Voor elk bedrijf kan dit interessant zijn.

ZONDER UW STEUN KUNNEN WIJ ONS WERK GEEN VERVOLG GEVEN, MAAR STAAT UW BEDRIJF ACHTER ONS DOOR TE HELPEN DAN KUNNEN WE SAMEN HET REGIONALE VOETBAL EEN BOOST BLIJVEN GEVEN, WAARBIJ VERBROEDERING VAN DE CLUBS EEN SPEERPUNT ZAL BLIJVEN. Interesse om ons te steunen? Stuur een berichtje naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wij nemen contact met u op.

Binnenkort zal onze redactie nog wel een indeling publiceren van de klassen voor het nieuwe seizoen en tevens volgt nog een exacte datum voor onze geplande herstart!

Resteert ons om een ieder een fraaie (sport)zomer toe te wensen en te bedanken voor een heerlijk voetbalseizoen! Hopelijk tot volgend seizoen!

Redactieteam LeidenAmateurVoetbal.nl

Hennie Kanbier

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read