woensdag, mei 12, 2021
Ontmoet onze

Donateurs

  • Dick Barnhoorn
  • Eric van de Wijngaard
  • Frans van de Wetering
  • Sjaak van Haastrecht
  • Dick Bakker
  • Paul Bol
  • Bo van Bohemen
  • Wim Visser
  • John van der Zwart
  • George van Bohemen

Blij met je Haar

Kapperszaak

Dé kapper in Leiderdorp en omgeving met de missie dat jij echt blij wordt van jouw haar. Dat betekent dat we goed naar je luisteren, met je meedenken en jouw haar de volle aandacht geven. Je wordt geknipt in een sfeervolle salon door deskundige en altijd vriendelijke medewerkers. Wij zijn zes dagen per week geopend en werken met en zonder afspraak. Parkeergelegenheid vlakbij! Lopend of per fiets ook eenvoudig te bereiken. De koffie staat klaar voor u! Tot ziens in onze salon.

Lamboo Parket

Vloeren

Cock Lamboo Parket Hillegom is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van houten vloeren, trappen, ombouwmeubelen en deuren. Wij werken met zeer ervaren vakmensen, die garant staan voor een perfecte afwerking van uw waardevolle interieur. U kunt bij ons onder het genot van koffie of thee een indruk krijgen wat wij als speciaalzaak allemaal kunnen aanbieden. U krijgt bij ons deskundig advies, geen moeilijke verhalen maar al ruim 30 jaar een helder en eerlijk verhaal.

Griffioen Precious Presents

Juwelier

1 februari jl. was het precies 25 jaar geleden dat Griffioen Precious Presents VOF werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leiden. In eerste instantie als groothandel in zilveren en verzilverde corpuswerken, doch snel na de oprichting als juwelier voor het bedrijfsleven. Thans kent de organisatie nog twee belangrijke pijlers, nl. makelaar in relatiegeschenken en specialist in kerstpakketten. Met meer dan 10.000 verschillende zilveren en verzilverde gebruiksartikelen behoort onze standaardcollectie tot de grootste van Nederland (showroom 150m2). Daarbij vertegenwoordigen wij een breed scala aan relatiegeschenken en promotie- en sporttextiel, voorzien van diverse mogelijkheden van reclame-uitingen. Niet onbenoemd mag blijven ons breed assortiment kerstpakketten (showroom vanaf 1 mei). Custom-made voor alle collecties is te allen tijde bespreekbaar. Bel 071-5324500.

Bunnig & Partners

Accountant

Bunnig & Partners is een accountantskantoor dat deskundigheid koppelt aan persoonlijke aandacht. Met onze complete dienstverlening bieden wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw onderneming. Financieel en administratief. Wij ondersteunen uw bedrijf met deskundig advies. Persoonlijke aandacht betekent bij ons dat we op de hoogte blijven van uw situatie. We verdiepen ons in uw markt en branche zodat we altijd tijdig aan de bel kunnen trekken wanneer bijvoorbeeld een fiscale verandering voor u interessant is. Meeleven, meedenken. In goed overleg optimaliseren wij uw bedrijfsresultaten. Tijdens de pieken en dalen van de economie is het vaak lastig om uw koers te bepalen. Wanneer moet u bezuinigen? Wanneer kunt u uitbreiden? Wij kunnen u helpen bij het bepalen van bedrijfskundige maatregelen. Welk beslissing u uiteindelijk ook neemt, het is belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft van de gevolgen. Met de kennis van uw bedrijf en uw markt kunnen we u op maat en vooral realistisch adviseren.

John Fakkel Stucadoorsbedrijf

Stucadoor

Wij doen alles op het gebied van stucadoren, maar dan ook echt alles. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het wel op een nette en goede manier voor u verzorgen. Of het nu pleisteren, schuurwerk, beton cire, spachtelputzen of ouwe ornamenten plafonds restaureren betreft, Of het nou groot of klein werk is, nieuw of oud. Wij komen voor elke klus en gaan dan ook niets uit de weg. Onze grootste doelgroep is dan ook wel de particuliere markt en met daarnaast wat gerenommeerde aannemers erbij als opdrachtgever, kunnen wij heel veel mensen gelukkig maken met ons vakwerk. Wij kunnen uw wensen doen uitkomen. Wat bij ons voorop staat is het werk, maar ook de vriendelijkheid naar de klant en vooral het luisteren naar de klant. Bij John Fakkel stucadoors vinden wij het belangrijk om zeer netjes te werken en er voor te zorgen dat de mensen op straat niet kunnen zien dat daar een stucadoor is geweest. Dus het totaal plaatje moet kloppen voor de klant.

Vakgarage Creyghton

Garagebedrijf

Wij zijn dé garage in Leiderdorp en omgeving voor betrouwbare occasions en het al het onderhoud van uw auto. Samen met vele collega's maken wij deel uit van de Vakgarage formule, wat niet alleen garant staat voor kwaliteit, maar u kunt mee profiteren van gezamenlijke inkoopvoordelen! Zo ben u zeker van een goede prijs naast onze gebruikelijke kwaliteit.

Visspecialiteiten Kees Hartevelt

Visspecialist

Visspecialiteiten Kees Hartevelt, gevestigd op het Diamantplein in Leiden, is al jaren het adres voor ver gebakken kibbeling, vers gebakken lekkerbekken, verse vis en vers gesneden haring. Onze Hollandse Nieuwe is door het testpanel van de smaaktest in 2019 en 2020 als beste haring van Leiden beoordeeld. Wij zien u graag aan onze viskraam zodat u het zelf kunt beoordelen en beleven. Kom lekker genieten!

Zirkzee wonen en slapen

Wonen

Hallo, je bent een uniek mens! Behalve ikzelf ben jij de enige die ooit terecht is gekomen op deze sponsorpagina. Kortom, je bent een uniek mens. En dat komt goed uit. Want ik heb een winkel voor unieke mensen: Zirkzee Wonen en Slapen. In onze showroom vind je bijvoorbeeld de ErgoSleep Belevingsstudio met zijn geautomatiseerde testbed. Daarmee meten we jouw slaapprofiel en -houding. Zo krijg je een bed dat helemaal past bij jouw slaap-DNA. Unieke mensen komen ook naar onze winkel vanwege het Luxaflex Experience Center. Hier kunnen ze het complete productgamma van Luxaflex vergelijken op kleur, textuur en lichtwerendheid. Dat kan niet overal. Op deze manier kan ik nog wel even doorgaan, maar je kunt ook gewoon een keer langskomen in de showroom. De ervaring leert, dat bezoekers van ons altijd blij verrast zijn. Dus graag tot ziens!

Opdam

Autorecycling

Grondstoffen raken uitgeput, afvalbergen blijven groeien. Gelukkig hebben we de wetenschap én het bedrijfsleven die het als een uitdaging zien om beide problemen in één slag aan te pakken. Hergebruik van (welvaarts)afval betekent immers een veel lager gebruik van grondstoffen. Slimme oplossingen en technieken verhogen het recycling¬ rendement bovendien continu. Gebroeders Opdam loopt graag voorop bij deze ontwikkelingen! Opdam is de moderne autosloperij. Recycling als instrument voor een beter milieu gaat verder dan het scheiden van schadelijke stoffen. Uiteindelijk moet de auto-industrie uitkomen op een feitelijk hergebruik van 95% van alle in auto's verwerkte materialen en stoffen tegen de laagst mogelijke kosten. Opdam autorecycling koopt schadeauto's in, sorteert ze op merk en type, verwijdert de schadelijke stoffen, sorteert de bruikbare onderdelen en biedt ze tegen aantrekkelijke prijzen aan op de markt. Hierdoor kunnen onze klanten nogmaals profiteren van deze onderdelen. Opdam heeft momenteel twee vestigingen in Valkenburg (ZH) en Zwaanshoek (NH).

Marja de Jong

Aromatherapeut

Mijn naam is Marja de Jong. Ik ben een gediplomeerd aromatherapeute. Mijn massagepraktijk is gevestigd in Leiderdorp (Leyhof). U kunt hier terecht voor aromamassage, holistische massage en hotstone massage. Af en toe een massage hoort bij goed zorgen voor je lichaam. Het doel van iedere massage is om het lichaam en geest in balans te krijgen. Sinds kort ook nog mogelijk: voetreflextherapie! Behandelingen mogelijk van tussen de 25 en 70 minuten. Let op: geen pinmogelijkheden. Interesse? Bel mij gerust: 06-24851494.

Tuin van de Smid

Theehuis

Midden in Polderpark Cronesteyn ligt theehuis De tuin van de smid. In onze polderoase bent u elke dag van harte welkom voor een heerlijke cappuccino, warme lunch of een uitgebreide high-tea. Ook voor kinderen is het een fijne plek met een omheinde speeltuin voor de kleintjes en een natuurspeeltuin voor oudere kinderen. Het theehuis beschikt over meerdere ruimtes die kunnen worden gehuurd voor vergaderingen, trainingen of feesten (https://vergaderenbijdesmid.nl/). Met alle benodigde faciliteiten, een eigen terras én uitzicht over de polder. Als onderbreking zijn er diverse activiteiten mogelijk. Zo is er een smeedworkshop (ter ondersteuning van het smeden van nieuwe plannen), slootjessafari, boot-camp of wijnproeverij. Bij De tuin van de smid dragen we graag bij aan een gezond milieu. Daarom werken we zoveel mogelijk met biologische en duurzame (streek)producten. Ook staan op de menukaart meerdere producten die gluten-, noten-, of lactosevrij zijn. Graag tot ziens bij De tuin van de smid!

VRB Koeriers

Koerier

VRB Koeriers is vernoemd naar mijn kinderen: Vin en Raf Buijn. Ik bezorg al 10 jaar bloemen in Leiden en omstreken. Vanuit meerdere bloemenzaken in Leiden en omstreken breng ik boeketten en allerlei bloemstukken naar de klant, voor verjaardagen, jubileums, rouwwerk enz. Ook staan wij altijd open voor andere bezorgingen. Kom maar door met de opdrachten. Sportieve groet, Henk Buyn, 06-20656471

Jeroen van Huis Stukadoors

Stukadoor

Wij werken het meest in heel Zuid-Holland. Werkzaamheden zijn alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden. Neem gewoon contact op en zie wat wij voor u kunnen betekenen!

Novazonwering

Zonwering

Novazonwering heeft meer dan 20 jaar ervaring met zonweringen. In de regio Leiden (Zuid-Holland) installeerden wij voor particulieren en bedrijven talloze zonweringen als terrasschermen, uitvalschermen, sunscreens, markiezen en alle overige zaken die met zonweringen te maken hebben. We helpen u graag met onafhankelijk advies over de juiste zonwering voor uw woning. Neem snel contact met ons op. Onze hulp: vrijblijvend advies over zonweringen, leveren en installeren van de zonwering en reparatie en onderhoud aan doeken en montagematerialen. Mail ons gerust via: info@novazonwering.nl. Bellen mag ook uiteraard: 06-48141004.

Kick Uitgevers

Uitgever

Johan Cruijff, Willem van Hanegem, Johan Neeskens, Coen Moulijn, Dennis Bergkamp en ga zo maar door. Kick uitgevers richt monumenten op voor de beste en mooiste voetballers. Jaap Visser, Matty en Ruud Verkamman zijn boekenmakers uit liefde voor het gevleugelde woord en het indringende beeld. Met z'n drieën vormen zij Kick uitgevers, dat de mooist denkbare voetbalboeken maakt. Monumentaal is ook Kick's Eredivisie-Bibliotheek met stoeptegels van clubboeken die uitblinken in boeiende verhalen en prachtige fotografie. De ware voetballiefhebber zweert bij boeken van Kick uitgevers. Ga voor het royale aanbod naar kickuitgevers.nl!

Rufo clean

Schoonmaakdiensten

Rufo schoonmaakdiensten heeft al sinds de oprichting in 1990 door Ruud Fortman de 3 p’s (people, planet, profit) hoog in het vaandel staan. Recent is dit beloond door op de pso ladder trede 3 te behalen. De medewerkers groeien met het bedrijf mee en krijgen hun opleidingen om op de meest moderne manier hun werk uit te voeren. De vaste kern van medewerkers werkt er al jaren en inmiddels telt het bedrijf meer dan 90 medewerkers. Het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met respect voor mensen en milieu hangt al jaren bij ons aan de muur. U leest op onze website waarom!

Maatwerk

Aannemer

Maatwerk heeft ruime ervaring op het gebied van verbouwing en onderhoud van (oude) woningen in Leiden en omgeving. We verrichten kleine tot complete (totaal)verbouwingen, maar ook het vervangen van een kozijn of het bijplaatsen van een extra stopcontact kunt u Maatwerk inschakelen. Ontwerp- en bouwtekeningen worden in eigen beheer gemaakt. Dus voor al uw bouwprojecten, groot of klein, staat Maatwerk voor u klaar.

By-quilise

Mode

Hip & trendy !! Armbanden, kettingen, oorbellen, tassen en nog veel meer. Gratis cadeauverpakking en altijd de beste service. Wij maken armbandjes (satijnkoord, letterarmbandjes) op ‘maat’. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk voor de leukste ideeën op onze Instagram-pagina. Bij ons altijd snelle verzending en afhalen is eveneens mogelijk. Bij ons shop je de leukste accessoires!

Happy Flower

Bloemenzaak

Bij Happy Flower verkopen we geen bloemen. We verkopen aandacht. Aandacht hebben we voor onze klanten. En ruimte geven we onze medewerkers om te laten zien wie ze zijn in hun volle glorie. Dat doen we met bloemen. Blije bloemen van goede kwaliteit in stijlvolle combinaties. De prijs houden we laag omdat we onze aandacht voor iedereen betaalbaar willen houden. Jane Peerdeman is onze motor en moederoverste. Zij runt Happy Flower vanuit een passie die je direct raakt. Het is haar te doen om de speciale mensen die, ondanks dat ze anders zijn dan wat de maatschappij ‘normaal’ noemt, tóch aan de slag kunnen. Jane biedt een veilig kader, precies afgepast op de persoon. Binnen dat kader bloeien onze Happy Flower-Specials op als de mooiste bloem die in onze winkel te vinden is. En zo wordt bijvoorbeeld ‘een autist’ met een afstand tot de arbeidsmarkt de beste bloemschikker die we ons konden wensen. Bij Happy Flower zijn we trots op onze mensen en dankbaar dat we met ze samen mogen werken in onze stichting.

De Waard Logistics

Koerier

De Waard Logistics is een pakketafhandelings- en koeriersbedrijf. Grootste klant is DHL die in de vroege ochtend per week ruim 10.000 pakketjes aflevert, die allemaal verwerkt moeten worden en daarna door onze koeriers afgeleverd. Momenteel hebben wij 10 eigen wagens en ruim 60 chauffeurs rijden. Bij mede-ondernemers, die vaak dagelijks pakketjes moeten verzenden, kunnen wij deze tegen scherpe prijzen dagelijks ophalen en zorgen dat ze de volgende dag bij hun klanten zijn. Vooral interessant voor de steeds meer opkomende internetbedrijven in Voorschoten en de regio.

Smit Interieur

Wonen

We leven in een tijd waarin bijna iedereen het druk heeft. Als je ook nog een huis hebt gekocht of gaat verbouwen, moet er nog meer geregeld en bedacht worden. Alles zelf doen kan heel leuk zijn, maar er gaan veel kostbare uurtjes in zitten. Daarom kiezen veel mensen voor het gemak van ontzorgen door dingen uit handen te geven. Als het om de inrichting van de woning gaat, kan dat bij Smit Wonen in Leiden. Bijna negentig jaar geleden begon de overgrootvader van Joris Smit met een winkel in matrassen. De oorlogsperiode was niet gemakkelijk, maar daarna pakte hij de draad op en breidde de zaak uit met woningstoffering. Het werd een echt familiebedrijf en Joris is de vierde generatie die bij Smit Wonen werkzaam is. “Mijn vader werkt er al veertig jaar en ik ongeveer tien. Het bijzondere is dat ik het nog heb meegemaakt dat mijn opa en oma in een klein atelier achter in de winkel gordijnen zaten te maken. Ze hebben nooit echt afscheid genomen en waren tot hun dood bij het bedrijf betrokken”, vertelt Joris. Meer weten, zie de link. Van harte welkom!

Homework

Meubelmaker

Wanneer u op zoek bent naar een op maat gemaakt meubel, een nieuwe keuken of een interieurvoorstel kan ik u daarbij helpen. Ik- Hans van der Meijden- probeer zoveel mogelijk te werken vanuit uw individuele wensen wat betreft stijl, materiaalgebruik en sfeer. Heeft u zelf een ontwerp dan kan ik de uitvoering daarvan begroten en een offerte uitbrengen. In andere gevallen kan ik d.m.v. een schets , 3D-tekening of maquette een ontwerp voor u maken. De ontwerpen zijn altijd uniek en op uw wensen toegespitst. De nadruk bij het ontwerpen en uitvoeren van mijn meubels ligt op maatwerk. Zowel qua afwerking als qua stijl. Het grootste deel van mijn expertise ligt in het maken van boeken- en garderobekasten, TV- en audiomeubels, radiatoromkastingen, dressoirs etc. in zowel klassieke als moderne vormgeving.

Teeuwen verzekeringen

Verzekeraar

Teeuwen Verzekeringen zorgt er al meer dan 120 jaar voor dat particulieren en bedrijven huis en haard gd verzekerd hebben. Wij staan altijd klaar, zijn natuurlijk up-to-date en hebben een schat aan kennis en ervaring met onze doorgewinterde adviseurs. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan! Een goed pensioen, integrale financiële planning, uitgebreid dekkende verzekeringen en een betaalbare hypotheken. Wij zijn volledig onafhankelijk en zijn er uitsluitend voor u. Onze dienstverlening omschrijft zich als zeer betrokken, persoonlijk en deskundig. Het beste advies staat altijd voorop. Verzekeringen, hypotheken en financieel advies leveren wij van nature als maatwerk. Wij staan naast u en zorgen voor uw zekerheid!

Scheffers Sportprijzen

Sportprijzen

J. Scheffersportprijzen bestaat reeds sinds 1987. De winkel is gevestigd in het centrum van Leiden. Kom gerust langs om een kijkje in onze winkel te nemen. Ook leveren wij kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij kunnen laseren, graveren, bedrukken en borduren. De levertijd is meestal een week. Deze tijd is nodig voor het bestellen van een artikel en het op maat maken hiervan. In bepaalde periodes kan het voorkomen dat we sneller kunnen leveren. Dit is wel afhankelijk van levertijd, voorraad en de periode waarin de bestelling wordt geplaatst. Met ons worden er prijzen gewonnen!

uitvaartverzorging Janson & Bolland

Uitvaart

Aan het Levendaal te Leiden is uitvaartverzorging Janson & Bolland gevestigd. De ruime, sfeervolle locatie, is centraal gesitueerd in het oude gedeelte van Leiden. Het uitvaart¬centrum Levendaal behoort toe aan Léon Janson. De persoonlijke begelei¬ding van de nabe¬staanden staat bij uitvaartverzorging Janson & Bolland centraal. Op dit moment heeft uitvaartverzorging Janson & Bolland drie uitvaartverzorgers in dienst, welke de nabestaanden begeleiden van de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Dat betekent, dat de nabestaanden altijd met dezelfde uitvaartverzorger te maken hebben. Heeft u vragen, dan bent u altijd welkom in ons uitvaartcentrum. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag per e-mail stellen.

Foto Filippo

Foto en TV specialist

Foto Filippo is dé foto en TV speciaal winkel uit de regio Leiderdorp en Leiden. Vakkennis en een prima service heeft de naam Foto Filippo ook buiten Leiderdorp bekendheid gegeven. Wij zijn een van de 23 bedrijven die zijn aangesloten bij de fotospecialisten, een landelijke organisatie van experts op het gebied van fotografie. Bij Foto Filippo vind je een zeer uitgebreid assortiment van alle bekende fotomerken. Er is een ruime voorraad camera’s aanwezig zodat we onze klanten in alle prijsklassen een goed advies kunnen geven. Natuurlijk gaat ook hier onze service verder. Wij geven bijvoorbeeld geen twee jaar maar vijf jaar garantie op bijna alle fotocamera’s en bovendien mag de klant een jaar lang gratis foto’s afdrukken op onze kosten bij aanschaf van een camera. Bij ons kun je ook terecht voor gecertificeerde pasfoto’s, canvasvergrotingen en fotoafdrukken. Het printwerk doen we allemaal zelf zodat je je foto’s direct mee kunt nemen. Ook voor een zeer uitgebreid assortiment televisies kun je terecht bij Foto Filippo. Wij zijn aangesloten bij Electronic Partner (EP). Hierdoor zijn onze prijzen zeer concurrerend en kunnen we nu onze klanten alle televisies aanbieden die er zijn. Natuurlijk installeren wij uw nieuwe televisie bij u thuis. Dus heeft u vragen of wilt u een keertje langskomen om te kijken en te luisteren? U bent van harte welkom.

RouWit Uitvaartbegeleiding

‘Voor een afscheid zonder zwart randje’

Een uitvaart is een herdenking van het leven. Het leven dat we hebben geleefd en gevierd. Bij het afscheid komen we samen. We praten met elkaar, halen herinneringen op, vertellen elkaar anekdotes. We lachen en we huilen met elkaar. RouWit uitvaartbegeleiding begeleidt en inspireert om op passende afscheid te nemen. Vanuit mijn kernwaarden; betrokkenheid, warmte en respect, gaan we samen op zoek om invulling te geven aan het afscheid zoals dat past bij jou. Afscheid nemen kan op diverse manieren. We hoeven niet meer naar de aula van een crematorium, het mag ook gewoon in de vrije natuur of in de kantine van de vereniging. Of in je favoriete café. Er is heel veel mogelijk. En welke kleur het rouwrandje krijgt is geheel aan jou. Zo wordt jouw afscheid een blijvende en troostende herinnering voor allen die achterblijven. "Just the way you are."

Schaap's Vis

Wij leveren de hoogste kwaliteit sinds 1938! Niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Graag gezien in de Herenstraat te Leiden. We zijn echter op woensdag en zaterdag ook te bezoeken op de markt in Leiden. Daarnaast kunt u bij ons terecht op vrijdag in Voorschoten bij het parkeerterrein van de Hoogvliet. Dit alles voor biologisch en verantwoord gevangen vis. Wij ontvangen u met open armen! Ons adres voor wie het nog niet weet: Herenstraat 48 in Leiden. Telefonische bestellingen mogelijk via 071-5124810.

NLP Counselor Ton Paulides

Hypnotherapeut

Ben je naast blij en tevreden, ook wel eens moedeloos, bang, te emotioneel of zonder vertrouwen? Zit je niet lekker in je vel? Herken je dit gevoel? Je bent onzeker over wat je wilt en kunt. Je bent op zoek naar meer plezier, voldoening in je werk, relatie of houvast in je leven. Je weet nog niet hoe je dit voor elkaar krijgt. Via gesprekken en oefeningen uit o.a. de hypnotherapie, word je je bewust van het effect van je gedrag op jezelf en je omgeving. ,,Bel mij gerust voor meer informatie over mijn werkwijze.” Specialisaties: hypnotherapie, EMDR, EFT Relatietherapie, wandelingscoaching, NLP-counseling, coaching bedrijven/organisaties, inner child, behandeling van een burn-out. U kunt mij bereiken via: info@tonpaulides.nl of 06-41201570.

Meerburg Bouw

Aannemer

Bouw- en aannemingsbedrijf Meerburg B.V. is sinds 1862 gevestigd te Leiderdorp. Het zesde-generatiefamiliebedrijf wordt geleid door directeur/eigenaar C.J. Meerburg. We zijn een middelgroot aannemingsbedrijf met een organisatiestructuur die bestaat uit korte lijnen. Het bedrijf telt ongeveer 35 medewerkers en een aantal leerlingen. Gediplomeerde leermeesters van Meerburg begeleiden leerlingen van R.O.C. en opleidingssamenwerkingsverband Bouwmensen Leiden, waarvan er altijd enkelen in opleiding zijn binnen het bedrijf. Tevens is Meerburg een erkend leerbedrijf. Meerburg heeft een aparte onderhoudsafdeling en een eigen werkplaats voor de productie van machinaal timmerwerk. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland, en lid van Woningborg: kwaliteits- en financiële zekerheidswaarborg voor kopers van nieuwbouwwoningen. De filosofie van Meerburg is de continuïteit van het bedrijf te waarborgen door waar mogelijk intensieve en langdurige contacten te onderhouden met zowel opdrachtgevers en architecten, als met onderaannemers en leveranciers. Wij zijn gevestigd op de Touwbaan 12 in Leiderdorp en bereikbaar onder nummer 071-5899303.