zaterdag, april 20, 2024
Ontmoet onze

Donateurs

 • Ton Warmerdam BV Narcissenkwekerij
 • Hennes Zoet
 • Ton Kramp
 • Harry Dumas
 • KEJO Steijger &Lijmwerk
 • Verschoor Marktkramenverhuur
 • Henny's Rits
 • Dick Barnhoorn
 • Eric van de Wijngaard
 • Dick Bakker
 • Paul Bol
 • Bo van Bohemen
 • Wim Visser
 • John van der Zwart
 • George van Bohemen
 • Albert de Groot
 • Sandra Akerboom
 • Richard Trompert
 • Johan de Ridder
 • Huig Hoek
 • Alan Campfens
 • Jon Mountney
 • Hans Wesselman
 • Rick Bink
 • Jan van der Poel
 • Andries en Michelle Beerenfenger
 • Rob Gort
 • Scouting
 • Dick Beelen

Bunnig & Partners

Assurantien

Deskundig en persoonlijk advies Bunnig & Partners is een accountantskantoor dat deskundigheid koppelt aan persoonlijke aandacht. Met onze complete dienstverlening bieden wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw onderneming. Financieel en administratief. Wij ondersteunen uw bedrijf met deskundig advies. Optimale bedrijfsresultaten Persoonlijke aandacht betekent bij ons dat we op de hoogte blijven van uw situatie. We verdiepen ons in uw markt en branche zodat we altijd tijdig aan de bel kunnen trekken wanneer bijvoorbeeld een fiscale verandering voor u interessant is. Meeleven, meedenken. In goed overleg optimaliseren wij uw bedrijfsresultaten. Meedenken in tijdsgeest Tijdens de pieken en dalen van de economie is het vaak lastig om uw koers te bepalen. Wanneer moet u bezuinigen? Wanneer kunt u uitbreiden? Wij kunnen u helpen bij het bepalen van bedrijfskundige maatregelen. Welk beslissing u uiteindelijk ook neemt, het is belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft van de gevolgen. Met de kennis van uw bedrijf en uw markt kunnen we u op maat en vooral realistisch adviseren. Meer weten? Zie onze website.

Financieringsgilde

Erkend Adviseur Bedrijfsfinanciering MKB

Financieringsgilde is onafhankelijk specialist in vastgoed- en bedrijfsfinancieringen voor mkb-ondernemers. Kies met jouw persoonlijk adviseur uit een uitgebreid aanbod van geldverstrekkers en profiteer van ruime inkoopvoordelen. Wij geloven dat onafhankelijk zijn van geldverstrekkers ervoor zorgt dat jij het beste product krijgt. Daarom zijn wij open over vergoedingen en kortingen die geldverstrekkers geven en rekenen we deze ook door in jouw voordeel.

Fromagerie Bon

Horeca

Bienvenue chez Fromagerie Bon! Met veel passie voor Frankrijk, (wereldwijde) kazen en wijnen help ik u graag verder in mijn kaas- en delicatessenwinkel gevestigd in Leiden. Wij bieden u de meest exclusieve selectie van (wereld) kazen, huisgemaakte patés en terrines. Ook kunnen wij u adviseren over bijpassende dranken en andere heerlijke producten. U kunt bij Fromagerie Bon ook terecht voor proeverijen met allerlei buitenlandse kazen en vleeswaren. Ik zie u graag terug in de gezelligste kaaswinkel van Leiden.

Plein24

Horeca

Een lunchroom gelegen op Bevrijdingsplein 24 in Leiden. Een leuke lunchroom met gastvrij klantvriendelijk personeel, in huiselijke warme ambiance met overheerlijke belegde broodjes warm uit de oven! Met veel verse ingrediënten en ambachtelijke producten. Wij bereiden onze broodjes altijd vers en en op eigenzinnige wijze! Kom gezellig langs en proef de puurheid. Bestellen mag ook altijd!

Blij met je Haar

Kapperszaak

Dé kapper in Leiderdorp en omgeving met de missie dat jij echt blij wordt van jouw haar. Dat betekent dat we goed naar je luisteren, met je meedenken en jouw haar de volle aandacht geven. Je wordt geknipt in een sfeervolle salon door deskundige en altijd vriendelijke medewerkers. Wij zijn zes dagen per week geopend en werken met en zonder afspraak. Parkeergelegenheid vlakbij! Lopend of per fiets ook eenvoudig te bereiken. De koffie staat klaar voor u! Tot ziens in onze salon.

Van der Nat Glas-en Schilderwerken Noordwijk

Schilder

Is een gerenommeerd schildersbedrijf dat sinds 1953 werkzaam is in de Leidse regio en ver daar buiten. Met kennis en expertise verzorgen wij voor u: Schilderwerk, Beglazingen, Betonreparaties, Wandafwerkingen, Stucwerk, Spuitwerk, Houtrotreparaties, Klein onderhoud cq vervanging van/aan kozijnen/ramen en deuren Ons bedrijf is een breed georiënteerd, het werkgebied heeft zich uitgebreid over het gehele land met accent op Noord en Zuid-Holland en de provincie Utrecht.

Wij werken met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. De ontwikkeling van materialen volgen wij op de voet en spelen daar op in, waarbij we materialen gebruiken die bij uw specifieke situatie passen, met als einddoel een perfect resultaat.

De kracht van onze onderneming is het leveren van hoogwaardige kwaliteit en goede service gekoppeld aan concurrerende prijzen. Dankzij jarenlange ervaring, kunnen we verantwoorde adviezen en onderhoudsschema's geven zodat uit verftechnisch als prijstechnisch oogpunt de juiste uitvoering wordt verkregen. Meer informatie over onze opdrachtgevers of projecten vindt u op de geïllustreerde referentielijst op onze website.

Visspecialist Stevenshof

Viswinkel Stevenshof is sinds een aantal jaren een vertrouwd gezicht in winkelcentrum de Stevensbloem. We hebben in korte tijd een vaste klantenkring opgebouwd die weet wat ze kan verwachten: een uitgebreid assortiment met producten die van hoogwaardige en constante kwaliteit zijn. We besteden veel aandacht aan klassiekers als haring en kibbeling, die bij ons altijd vers worden bereid. Dit combineren we met verfijnde producten, zoals vispasta, garnalencocktail en sashimi. Kom snel eens langs in onze winkel; wij maken u graag met veel enthousiasme en plezier bekend met onze mooie producten! Op onze website vindt u een impressie van onze producten. Met een enthousiaste groet, Rian en Tim Hoek, uw visspecialisten

Smit Wonen

We leven in een tijd waarin bijna iedereen het druk heeft. Als je ook nog een huis hebt gekocht of gaat verbouwen, moet er nog meer geregeld en bedacht worden. Alles zelf doen kan heel leuk zijn, maar er gaan veel kostbare uurtjes in zitten. Daarom kiezen veel mensen voor het gemak van ontzorgen door dingen uit handen te geven. Als het om de inrichting van de woning gaat, kan dat bij Smit Wonen in Leiden. Bijna negentig jaar geleden begon de overgrootvader van Joris Smit met een winkel in matrassen. De oorlogsperiode was niet gemakkelijk, maar daarna pakte hij de draad op en breidde de zaak uit met woningstoffering. Het werd een echt familiebedrijf en Joris is de vierde generatie die bij Smit Wonen werkzaam is. “Mijn vader werkt er al veertig jaar en ik ongeveer tien. Het bijzondere is dat ik het nog heb meegemaakt dat mijn opa en oma in een klein atelier achter in de winkel gordijnen zaten te maken. Ze hebben nooit echt afscheid genomen en waren tot hun dood bij het bedrijf betrokken”, vertelt Joris. Meer weten, zie de link. Van harte welkom!

Griffioen Precious Presents

Juwelier

1 februari jl. was het precies 25 jaar geleden dat Griffioen Precious Presents VOF werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leiden. In eerste instantie als groothandel in zilveren en verzilverde corpuswerken, doch snel na de oprichting als juwelier voor het bedrijfsleven. Thans kent de organisatie nog twee belangrijke pijlers, nl. makelaar in relatiegeschenken en specialist in kerstpakketten. Met meer dan 10.000 verschillende zilveren en verzilverde gebruiksartikelen behoort onze standaardcollectie tot de grootste van Nederland (showroom 150m2). Daarbij vertegenwoordigen wij een breed scala aan relatiegeschenken en promotie- en sporttextiel, voorzien van diverse mogelijkheden van reclame-uitingen. Niet onbenoemd mag blijven ons breed assortiment kerstpakketten (showroom vanaf 1 mei). Custom-made voor alle collecties is te allen tijde bespreekbaar. Bel 071-5324500.

John Fakkel Stucadoorsbedrijf

Stucadoor

Wij doen alles op het gebied van stucadoren, maar dan ook echt alles. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het wel op een nette en goede manier voor u verzorgen. Of het nu pleisteren, schuurwerk, beton cire, spachtelputzen of ouwe ornamenten plafonds restaureren betreft, Of het nou groot of klein werk is, nieuw of oud. Wij komen voor elke klus en gaan dan ook niets uit de weg. Onze grootste doelgroep is dan ook wel de particuliere markt en met daarnaast wat gerenommeerde aannemers erbij als opdrachtgever, kunnen wij heel veel mensen gelukkig maken met ons vakwerk. Wij kunnen uw wensen doen uitkomen. Wat bij ons voorop staat is het werk, maar ook de vriendelijkheid naar de klant en vooral het luisteren naar de klant. Bij John Fakkel stucadoors vinden wij het belangrijk om zeer netjes te werken en er voor te zorgen dat de mensen op straat niet kunnen zien dat daar een stucadoor is geweest. Dus het totaal plaatje moet kloppen voor de klant.

Opdam

Autorecycling

Grondstoffen raken uitgeput, afvalbergen blijven groeien. Gelukkig hebben we de wetenschap én het bedrijfsleven die het als een uitdaging zien om beide problemen in één slag aan te pakken. Hergebruik van (welvaarts)afval betekent immers een veel lager gebruik van grondstoffen. Slimme oplossingen en technieken verhogen het recycling¬ rendement bovendien continu. Gebroeders Opdam loopt graag voorop bij deze ontwikkelingen! Opdam is de moderne autosloperij. Recycling als instrument voor een beter milieu gaat verder dan het scheiden van schadelijke stoffen. Uiteindelijk moet de auto-industrie uitkomen op een feitelijk hergebruik van 95% van alle in auto's verwerkte materialen en stoffen tegen de laagst mogelijke kosten. Opdam autorecycling koopt schadeauto's in, sorteert ze op merk en type, verwijdert de schadelijke stoffen, sorteert de bruikbare onderdelen en biedt ze tegen aantrekkelijke prijzen aan op de markt. Hierdoor kunnen onze klanten nogmaals profiteren van deze onderdelen. Opdam heeft momenteel twee vestigingen in Valkenburg (ZH) en Zwaanshoek (NH).

VRB Koeriers

Koerier

VRB Koeriers is vernoemd naar mijn kinderen: Vin en Raf Buijn. Ik bezorg al 10 jaar bloemen in Leiden en omstreken. Vanuit meerdere bloemenzaken in Leiden en omstreken breng ik boeketten en allerlei bloemstukken naar de klant, voor verjaardagen, jubileums, rouwwerk enz. Ook staan wij altijd open voor andere bezorgingen. Kom maar door met de opdrachten. Sportieve groet, Henk Buyn, 06-20656471

Jeroen van Huis Stukadoors

Stukadoor

Wij werken het meest in heel Zuid-Holland. Werkzaamheden zijn alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden. Neem gewoon contact op en zie wat wij voor u kunnen betekenen!

Novazonwering

Zonwering

Novazonwering heeft meer dan 20 jaar ervaring met zonweringen. In de regio Leiden (Zuid-Holland) installeerden wij voor particulieren en bedrijven talloze zonweringen als terrasschermen, uitvalschermen, sunscreens, markiezen en alle overige zaken die met zonweringen te maken hebben. We helpen u graag met onafhankelijk advies over de juiste zonwering voor uw woning. Neem snel contact met ons op. Onze hulp: vrijblijvend advies over zonweringen, leveren en installeren van de zonwering en reparatie en onderhoud aan doeken en montagematerialen. Mail ons gerust via: info@novazonwering.nl. Bellen mag ook uiteraard: 06-48141004.

RouWit Uitvaartbegeleiding

‘Voor een afscheid zonder zwart randje’

Een uitvaart is een herdenking van het leven. Het leven dat we hebben geleefd en gevierd. Bij het afscheid komen we samen. We praten met elkaar, halen herinneringen op, vertellen elkaar anekdotes. We lachen en we huilen met elkaar. RouWit uitvaartbegeleiding begeleidt en inspireert om op passende afscheid te nemen. Vanuit mijn kernwaarden; betrokkenheid, warmte en respect, gaan we samen op zoek om invulling te geven aan het afscheid zoals dat past bij jou. Afscheid nemen kan op diverse manieren. We hoeven niet meer naar de aula van een crematorium, het mag ook gewoon in de vrije natuur of in de kantine van de vereniging. Of in je favoriete café. Er is heel veel mogelijk. En welke kleur het rouwrandje krijgt is geheel aan jou. Zo wordt jouw afscheid een blijvende en troostende herinnering voor allen die achterblijven. "Just the way you are."

Knijnenburg & Van der Klugt

Hypotheken en verzekeringen

Kies voor Knijnenburg & Van der Klugt Verzekeringen: een no-nonsense verzekeringskantoor uit Leiden. Wij centreren uw verzekeringen en bundelen ze tot een overzichtelijk, werkbaar geheel. Wilt u een aanspreekpunt waar u met verzekeringsgerelateerde en bedrijfsmatige vragen altijd kunt binnenlopen? Wij zijn graag uw partner in de regio.

De Dam onderhoud

Schoonmaak

Schoonmaak en meer... Voor tal van aanvullende diensten bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden u een totaalpakket met betrekking tot het schoonhouden van uw project. Zie voor alle mogelijkheden onze website! Of bel met 0252- 225675

Samendichtbij

Uitvaartbegeleiding

Het afscheid is meer dan een moment het zijn herinneringen voor altijd... En dat mag met een lach, een traan, emoties, mooie en bijzondere verhalen, tezamen wordt dit een waardig en intens afscheid van een geliefde of naaste. Onze kracht is om daarbij te helpen. Om zorgen weg te nemen, om mee te denken en te begeleiden. En daarmee het afscheid draagbaar te maken en voor altijd een mooie herinnering te maken.

WS Products Leiden

Tuin

Tuin en bestrating zijn meer dan ooit een verlengstuk van de woonkamer. Dat wil je dus mooi maken en vooral ook mooi houden. WS Products helpt je daarbij met topkwaliteit producten voor het voegen, reinigen, impregneren en verlijmen van je terras, oprit of tuinpad. Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt en laat je adviseren. WS Products is begonnen met het ontwikkelen en verkopen van onderhoudsmiddelen voor de particuliere tuin. Na het realiseren van een stevige markpositie in reinigings- en impregneermiddelen is het assortiment later uitgebreid met lijmen, voegmiddelen en bijbehorende accessoires. Met een landelijke dekking van ruim 130 dealers in Nederland is er altijd en verkooppunt in de buurt. Naast producten voor de particuliere tuin richt WS Products zich op de professionele markt door onder andere het leveren en aanbrengen van voegmiddelen en coatings voor de Openbare Ruimte. Zo zijn er diverse fonteinen, taluds, pleinen, winkelstraten in verschillende gemeenten gevoegd of behandeld met de hoogwaardige producten van WS Products. De producten zijn dan ook duurzaam, effectief en gebruiksvriendelijk.

FoodPartners B.V.

Horeca

Food Partners is een horeca totaal leverancier op het gebied van Food en Non-Food. Met een uitgebreid assortiment en ondersteunende diensten zoals bedrijfs-advies, innovaties en inspiratie. Gevestigd in Woerden bestrijken wij het gehele Groene Hart. Dit doen wij snel en op een klantvriendelijke manier, waarbij kwaliteit voorop staat. Dankzij 35 jaar ervaring, goede contacten in de markt en uiterst gemotiveerde medewerkers is Food Partners niet alleen uw Partner in Food, maar ook een totaal leverancier voor professionals. Naast een uitgebreid Food-assortiment hebben wij tevens een ruime keuze aan Non-Food producten op voorraad. Van A.G.F. tot kroket, van Reypenaer tot zalm en van olie tot champagne.

Rufo clean

Schoonmaakdiensten

Rufo schoonmaakdiensten heeft al sinds de oprichting in 1990 door Ruud Fortman de 3 p’s (people, planet, profit) hoog in het vaandel staan. Recent is dit beloond door op de pso ladder trede 3 te behalen. De medewerkers groeien met het bedrijf mee en krijgen hun opleidingen om op de meest moderne manier hun werk uit te voeren. De vaste kern van medewerkers werkt er al jaren en inmiddels telt het bedrijf meer dan 90 medewerkers. Het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met respect voor mensen en milieu hangt al jaren bij ons aan de muur. U leest op onze website waarom!

Leidenlovesyou

Toerisme

Leiden. Stad met bijna 125.000 inwoners, 13 musea, 28 km aan grachten en 32.000 studenten die elke dag leren in onze stad. Daarnaast tellen we met het Bio Science Park ook maatschappelijk en internationaal aardig mee. We staan op de kaart en zijn in beweging. Trots op de energie, innovatieve karakter en charme. Leidenlovesyou.nl is er juist voor de Leidenaren die willen beleven en uitdragen waar hun hart ligt. Een aantal leuke en bewezen initiatieven vindt u hieronder. Voor iedereen en op Leidse maat gesneden. Beleven is leuker!

RAI Speelautomaten

Entertainment

Rebel Amusement Import Speelautomaten (oftewel, RAI Speelautomaten) houdt zich bezig met de exploitatie van kans- en behendigheidsspellen voor de horeca. Vanuit ons kantoor in Voorschoten leveren wij sinds 1986 speelautomaten in heel Zuid-Holland. Met ervaring sinds 1975 bent u verzekerd van een bedrijf dat u de beste kwaliteit speelautomaten levert.

KEJO Steijger &Lijmwerk

André Piket

Schoonmaakdiensten

André Piket is een bedrijf gespecialiseerd in het schoonmaken en glazenbewassing voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Wij opereren in Leiden, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Rinsburg, Oegstgeest en Sassenheim. Wij maken onder meer schoon: appartementen en gebouwen, trappenhuizen, portieken van VVE, kantoren en gebouwen, scholen en besteden we aandacht aan vloerenonderhoud. Ook zetten wij ons in op het gebied van gevelreiniging, trappenhuis reiniging, reiniging van kunststofkozijnen en dakgoten. En we doen nog veel meer, zie daarvoor onze website!

Randstad Elektrotechniek

Electrotechniek

Randstad Elektrotechniek, gevestigd aan de Weversbaan 15 in Leiderdorp, in 1972 opgericht door Piet van Haasteren, wordt sinds 2001, nadat oprichter Piet van Haasteren besloten had van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten, met succes geleid door het trio Wim Anholts, Nancy van Eijgen-van Haasteren en John Verhoogt. Wat daarbij niet veranderd is, de platte en flexibele organisatie met als doel zo snel en doelmatig als mogelijk is de wensen en noden van onze klanten in te vullen of op te lossen. https://vimeo.com/295364619 in deze video is een korte impressie van ons bedrijf te zien

Electroworld Oegstgeest

Electronicazaak

Een ruim opgezette winkel (450 m2) in het centrum van Oegstgeest. Bij Electro World Oegstgeest vindt u alles om uw huis of bedrijf van alle gemakken te voorzien. Van optimaal beeld en geluid tot functioneel koken en energiezuinig wassen. Of u nu in de winkel langskomt of ons bij u thuis uitnodigt, de ervaren verkoopadviseurs van Electro World Oegstgeest geven altijd eerlijk en deskundig advies. Ons assortiment staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van televisies, geluidsinstallaties en tablets tot stofzuigers, koelkasten en wasmachines. Voor al uw apparatuur in en rondom uw huis kunt u bij Electro World Oegstgeest terecht. Wanneer kom jij langs? Opvallende service… Ook dat is een gegeven die wij met ons meedragen. Deze service begint al in de winkel. Opgeleide adviseurs begeleiden en ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze passend bij uw persoonlijke situatie. Vervolgens installeren en monteren onze monteurs uw aankoop bij u thuis. U hoeft daarna alleen maar zorgeloos te genieten van de gemakken in uw huis. Electro World Oegstgeest verkoopt diverse toonaangevende merken. Van Philips, Loewe, Sonos en Samsung tot Miele, Siemens, Nespresso, Jura AEG en Bosch. Samen met u nemen wij alle tijd om kennis te maken met de geselecteerde producten.

Verhagen Leiden

Aannemer

Verhagen Leiden B.V. is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en importeren van reinigingsmachines en elektrotrekkers. Het bedrijf in 1964 opgericht door de heer J.F. Verhagen, is in de afgelopen 56 jaar uitgegroeid tot de grootste producent en leverancier van reinigingsmachines en elektrotrekkers in de Benelux. Het brede assortiment, de jaren lange ervaring en technische kennis zorgen ervoor dat wij in staat zijn om onze klanten keer op keer weer goed te adviseren en een oplossing te bieden die past bij hun situatie. Dit varieert van standaard machines, machines met kleine aanpassingen tot complete specials. Hoge Rijndijk 267 2314 AG Leiden T: +31 (0)71 5813030 E: info@verhagenleiden.nl

By-quilise

Mode

Hip & trendy !! Armbanden, kettingen, oorbellen, tassen en nog veel meer. Gratis cadeauverpakking en altijd de beste service. Wij maken armbandjes (satijnkoord, letterarmbandjes) op ‘maat’. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk voor de leukste ideeën op onze Instagram-pagina. Bij ons altijd snelle verzending en afhalen is eveneens mogelijk. Bij ons shop je de leukste accessoires!

Homework

Meubelmaker

Wanneer u op zoek bent naar een op maat gemaakt meubel, een nieuwe keuken of een interieurvoorstel kan ik u daarbij helpen. Ik- Hans van der Meijden- probeer zoveel mogelijk te werken vanuit uw individuele wensen wat betreft stijl, materiaalgebruik en sfeer. Heeft u zelf een ontwerp dan kan ik de uitvoering daarvan begroten en een offerte uitbrengen. In andere gevallen kan ik d.m.v. een schets , 3D-tekening of maquette een ontwerp voor u maken. De ontwerpen zijn altijd uniek en op uw wensen toegespitst. De nadruk bij het ontwerpen en uitvoeren van mijn meubels ligt op maatwerk. Zowel qua afwerking als qua stijl. Het grootste deel van mijn expertise ligt in het maken van boeken- en garderobekasten, TV- en audiomeubels, radiatoromkastingen, dressoirs etc. in zowel klassieke als moderne vormgeving.

Scheffer Sportprijzen

Sportprijzen

J. Scheffersportprijzen bestaat reeds sinds 1987. De winkel is gevestigd in het centrum van Leiden. Kom gerust langs om een kijkje in onze winkel te nemen. Ook leveren wij kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij kunnen laseren, graveren, bedrukken en borduren. De levertijd is meestal een week. Deze tijd is nodig voor het bestellen van een artikel en het op maat maken hiervan. In bepaalde periodes kan het voorkomen dat we sneller kunnen leveren. Dit is wel afhankelijk van levertijd, voorraad en de periode waarin de bestelling wordt geplaatst. Met ons worden er prijzen gewonnen!

Uitvaartverzorging Janson & Bolland

Uitvaart

Aan het Levendaal te Leiden is uitvaartverzorging Janson & Bolland gevestigd. De ruime, sfeervolle locatie, is centraal gesitueerd in het oude gedeelte van Leiden. Het uitvaart¬centrum Levendaal behoort toe aan Léon Janson. De persoonlijke begelei¬ding van de nabe¬staanden staat bij uitvaartverzorging Janson & Bolland centraal. Op dit moment heeft uitvaartverzorging Janson & Bolland drie uitvaartverzorgers in dienst, welke de nabestaanden begeleiden van de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Dat betekent, dat de nabestaanden altijd met dezelfde uitvaartverzorger te maken hebben. Heeft u vragen, dan bent u altijd welkom in ons uitvaartcentrum. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag per e-mail stellen.

Teddy Kids

Kinderopvang

Het internationale kinderdagverblijf op de Rijnsburgerweg is het perfecte combo tussen klassiek en ultramodern. Met een speciaal ontworpen speeltuin van 1000m2, een bibliotheek, 6 prachtige lokalen en nog veel meer is deze nieuwe locatie perfect voor alle kinderen in Leiden. Teddy Kids Leiden heeft meerdere locaties (Herenstraat, Lorentzkade, Zeemanlaan en dus Rijnsburgerweg) en u heeft dus een keuze. Meer weten? Zoek gerust contact met ons tussen 10 en 14 uur of na 16 uur. Onze opvang is vanaf drie dagen. Te bereiken via 06- 2096 6405 of mail ons via info@teddykids.nl

NLP Counselor Ton Paulides

Hypnotherapeut

Ben je naast blij en tevreden, ook wel eens moedeloos, bang, te emotioneel of zonder vertrouwen? Zit je niet lekker in je vel? Herken je dit gevoel? Je bent onzeker over wat je wilt en kunt. Je bent op zoek naar meer plezier, voldoening in je werk, relatie of houvast in je leven. Je weet nog niet hoe je dit voor elkaar krijgt. Via gesprekken en oefeningen uit o.a. de hypnotherapie, word je je bewust van het effect van je gedrag op jezelf en je omgeving. ,,Bel mij gerust voor meer informatie over mijn werkwijze.” Specialisaties: hypnotherapie, EMDR, EFT Relatietherapie, wandelingscoaching, NLP-counseling, coaching bedrijven/organisaties, inner child, behandeling van een burn-out. U kunt mij bereiken via: info@tonpaulides.nl of 06-41201570.