Steun LAV

Met een team voetbalgekke liefhebbers vullen we dagelijks de website met artikelen uit eigen hand, met de inbreng van clubs, foto’s en video’s van onze cameramannen/vrouwen en nog veel meer. Daarnaast organiseren we activiteiten als het Event, de LAV Cup (met dank aan hoofdsponsor Sportiff), de LAV Voetbalquiz, Businessclubuitjes en andere aangelegenheden.

Seizoen twaalf zit er bijna op en ondertussen focussen we ons ook al op het nieuwe seizoen. Plannen zijn er in elk geval weer genoeg, maar we moeten daarbij wel om steun vragen. Er zijn voor komend seizoen weer drie mogelijkheden om ons te steunen. Als businessclubpartner, donateur (bedrag verwijst naar kengetal Leiden) of ’tientjesvriend’ (verwijzend naar 10-jarig bestaan, wordt niet automatisch verhoogd i.v.m. straks 11-jarig bestaan). Een veelvoud of ander bedrag is uiteraard ook welkom. Zie bij de banners onze wederdienst. Voor BC-partners extra in seizoen 2021-2022 B2B avond met twee sprekers en gezellige afsluiting plus geste rond feestdagen, voor donateurs een geste rond de feestdagen en voor tientjesvrienden (voorrang bij prijsvragen met leuke prijzen). Alle partners zullen ook extra worden vermeld in onze social media kanalen!! Wat zou het mooi zijn: alle volgers die ‘iets’ willen doen…

Op de foto’s willekeurig een aantal sympathisanten van LAV. Zij werden bezocht in december 2020. Een bijna complete fotoreportage werd eerder al geplaatst!

 klik op één van de banners om door te gaan 

LET OP: NIET ELKE TELEFOON ONDERSTEUNT DEZE MOGELIJKHEID. IN DAT GEVAL GRAAG ONZE WEBSITE EVEN BEZOEKEN! DANK VOOR UW BEGRIP!

Remco Mentink van LeidenAmateurVoetbal.nl in gesprek met Erik Falkenburg op een avond van een loting voor de LAV Cup

Jaarlijks voeren we binnen ons team de discussie over ‘hoe nu verder’. De kosten en baten zijn zeker niet altijd in evenwicht en dat betekent ieder seizoen dat we de balans moeten opmaken om wel of niet nog een seizoen door te gaan. Uiteraard wil ons team komend seizoen het 11-jarig jubileum gaan vieren samen met de clubs, de bestuurders, trainers, spelers en de trouwe volgers.

Helaas heeft LAV- in tegenstelling tot bijvoorbeeld lokale omroepen en huis-aan-huisbladen- geen compensatie ontvangen vanwege gederfde inkomsten. Clubs en sponsoren staan onder druk, maar om onze werkzaamheden te kunnen voortzetten houden we hen wel graag aan boord. LAV wil content blijvend gratis aanbieden aan de lezer/volger. Op veel andere vergelijkbare websites is dat al niet meer gratis en die kant willen wij niet op. En het kan nog beroerder: diverse voetbalwebsites moesten hun werkzaamheden al noodgedwongen staken.

Daarom moet ons team wel een beroep doen op onze lezers, supporters van het Leidse regiovoetbal om te helpen. Een steuntje in de rug die maakt dat we jullie kunnen blijven voeden met mooie artikelen, video’s en evenementen. Niet uit winstbejag, maar om continuïteit te kunnen waarborgen. Zie het als een vrijwillig gebaar richting ons team. Samen is het toverwoord. Samen kunnen we de regionale voetbalwebsite leidenamateurvoetbal.nl laten bestaan, professionaliseren en een toekomst garanderen. Met samen bedoelen wij:  de lezers, het MKB, de clubs en wij als team van leidenamateurvoetbal.nl.

Ons team wil absoluut niet bedelen, maar stilstand is achteruitgang. Samen op naar het elfde seizoen? Ons team is u als bedrijf of particulier op voorhand zeer dankbaar!